Neler Yeni

ALT VE CTRL TUŞU BASILI KALMA SORUNU

stoxbtw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
stox
Aula f75 klavyeden bende aldım ancak klavyede bir problem olduğunu düşünmüyorum.
Saçma sapan birşekilde alt ve ctrl tuşlarına basılı kalıyor ancak klavyede basılı kalmıyor klavyeyi kapatınca devam ediyor basılı kalan tuşlara basınca devam ediyor
Pc kapatıp açınca düzeliyor ancak bu hep böylemi olucak 5 dakikada bir resmi atacağım pcme?

stanczyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
ilkay
Aynısı bende oluyor aulayı deneyip sattım ornata v3x var ama aynı sorunu bende yaşıyorum

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
Sefa
Bu olay olunca Windows tuşuna bi basın hocam düzeltebilir

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Aula f75 klavyeden bende aldım ancak klavyede bir problem olduğunu düşünmüyorum.
Saçma sapan birşekilde alt ve ctrl tuşlarına basılı kalıyor ancak klavyede basılı kalmıyor klavyeyi kapatınca devam ediyor basılı kalan tuşlara basınca devam ediyor
Pc kapatıp açınca düzeliyor ancak bu hep böylemi olucak 5 dakikada bir resmi atacağım pcme?
acaba bi makro vb atanmış olabilir mi hocam bilmeden. fn scye basılı tutup reset atmakta fayda var birde driver içinde vardı sanırım ordanda bi yapın umarım düzelir.

stoxbtw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
stox
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
acaba bi makro vb atanmış olabilir mi hocam bilmeden. fn scye basılı tutup reset atmakta fayda var birde driver içinde vardı sanırım ordanda bi yapın umarım düzelir.
Hocam 50 kere reset attım klavyeye olmuyor sebebinide bulamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu olay olunca Windows tuşuna bi basın hocam düzeltebilir
yok hocam hiçbirşekilde çözülmüyor sabahtan beri pcyi 20 kere acıp kapadım olmuyor

Aynısı bende oluyor aulayı deneyip sattım ornata v3x var ama aynı sorunu bende yaşıyorum
sizin ne zaman başladı hocam

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Hocam 50 kere reset attım klavyeye olmuyor sebebinide bulamıyorum

yok hocam hiçbirşekilde çözülmüyor sabahtan beri pcyi 20 kere acıp kapadım olmuyor

sizin ne zaman başladı hocam
garip bi durum peki wired veya bt modda aynı problem devam ediyor mu?

stoxbtw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
stox
garip bi durum peki wired veya bt modda aynı problem devam ediyor mu?
bt modunda bir problem yok klavyede bir problem yok çünkü başka klavyeyle de denedim aynısını o klavyede de oldu bu klavyeyi çıkardım yine devam etti

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
bt modunda bir problem yok klavyede bir problem yok çünkü başka klavyeyle de denedim aynısını o klavyede de oldu bu klavyeyi çıkardım yine devam etti
haa anladım hocam ben klavye olarak anladım aklıma şu geliyor yapışkan tuşlar. shifte 5 kere ard arda basın bi yer açılacak ordan devre dışı bırak kısmını bularak aktif olup olmadığına bakın aktifse deaktif hale getirin.

stoxbtw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
stox
haa anladım hocam ben klavye olarak anladım aklıma şu geliyor yapışkan tuşlar. shifte 5 kere ard arda basın bi yer açılacak ordan devre dışı bırak kısmını bularak aktif olup olmadığına bakın aktifse deaktif hale getirin.
Onada baktım hocam zaten daha önce gaming oyunlar oynadığım için bu özelliği kapatmıştım kontrol ettim kapalı hala

1732392546571.png

Pressing test de böyle gözüküyor herhangi bir tuşa bastığımda bir tepki alamıyorum sadece alt gr fonsksiyonlu tuşlarda mesela a ya bastığımda æ oluyor

stoxbtw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
stox
Dungle ı Taktığım portla alaklıymış galiba değiştirdim portumu şuana kadar bir sıkıntı çıkmadı çıkarsa yazarım

Top Bottom