Neler Yeni

🧈⚜️💰🟡 ALTIN - 4.358,42 TL- Oldu ONS - 3492.39 -🔥🔥🔥🔥

Düşmez rahat ol. Düşse de 50 lira 100 lira düşer sonra misliyle artar Türkiyede altın döviz her zaman alınabilir YTD
Böyle acayip acayip tavsiyeler verip sonuna YTD yazıyorsunuz.

Altın bizimle ilgili değildir. Bizim ekonomimizle hiçbir alakası yoktur. Önce bunu öğrenin.

Şu demeniz daha doğru Türkiye de para TL de tutulmaz.

Altın alın yatırım tavsiyesidir YTD deyip kacmicam sorumluluktan

Altın bizimle ilgili değildir. Bizim ekonomimizle hiçbir alakası yoktur. Önce bunu öğrenin.

Ytd yazmasa ileride zarar eden kişi dava açar ve açar açmaz SS ile kanıt gösterdiğinde direk haklı çıkar çünkü burada kimsenin yatırım tavsiyesi verecek belgesi vs yok.

1 hafta önce 3950 TL'den bozdurup sistem toplamıştım. 5k tl zarar ettim.

İyi de hocam tl devamlı değer kaybettiği için her halükarda artmayacak mı
Tavsiye vermek değil amacım zaten bilgi sahibi değilim özür dilerim

İyi de hocam tl devamlı değer kaybettiği için her halükarda artmayacak mı
Tavsiye vermek değil amacım zaten bilgi sahibi değilim özür dilerim
Estagfurullah hocam özrülük bir durum yok yanlış anlaşıldıysam ben özür dilerim.

Altını bizim ekonomiye bağlıyorlar o problem şuan tüm dünya altına yönelmiş durumda.

Ben de geçen sene yapmıştım öyle bir şey şuan tutsam çok daha kaliteli sistem alırdım ama 1 sene kullandım keyfini aldım paranın değer de bir yere kadar
Haklısınız o kafayla bakarsak o işin sonu gelmez.
Zamanında bitcoin kazanıp, o bitcoinleri joyparaya çevirerek wolfteam e nakit olarak atardı mahalleden arkadaşlar. Bana güvenilir gelmediği için yapmazdım korkudan çocuk aklı 😂 Şimdi onu yapanların ah vah çekmesi nasıl anlamsız ise sizinki de o hesap. İyi yapmışsınız boşverin hayırlı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,713
Üyeler
173,056
Son üye
CeLLaTŞaH
Geri