KazukeNakajima
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Malum 2 gün önce altın fiyatları çakıldı. Bu düşüş Eylül başına kadar sürer mi şehir merkezinde değilim alamıyorum 

ONS altın uzun süredir 1780 seviyesini korumaya devam ediyor. Şuanda Türkiye'de altın fiyatının artmasının temel sebebi Dolar çünkü Dolar'ın da altın fiyatı üzerinde etkisi söz konusu. Diğer yandan, ONS altının kırılmaya başlaması durumunda yüksek dolar kuru altın fiyatını yukarıda tutmak için yeterli olmayacaktır. Şuanda birçok altın yatırımcısı bu fiyatlardan memnun olsa da ons altın fiyatını takip etmekte fayda var.Malum 2 gün önce altın fiyatları çakıldı. Bu düşüş Eylül başına kadar sürer mi şehir merkezinde değilim alamıyorum![]()
konunun açılması üzerinden 4-5 ay geçmiş. 3-4 ay önceki durumu sormuş. şimdiye kararını vermiştir.ONS altın uzun süredir 1780 seviyesini korumaya devam ediyor. Şuanda Türkiye'de altın fiyatının artmasının temel sebebi Dolar çünkü Dolar'ın da altın fiyatı üzerinde etkisi söz konusu. Diğer yandan, ONS altının kırılmaya başlaması durumunda yüksek dolar kuru altın fiyatını yukarıda tutmak için yeterli olmayacaktır. Şuanda birçok altın yatırımcısı bu fiyatlardan memnun olsa da ons altın fiyatını takip etmekte fayda var.
Konu tarihine hiç bakmadım, kusura bakmayınkonunun açılması üzerinden 4-5 ay geçmiş. 3-4 ay önceki durumu sormuş. şimdiye kararını vermiştir.
Alıntıyı görüntüle