Y yasinsuer 80+ Bronze Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1,707 2 Nisan 2023 #1 Beyler atandım, elimde bir miktar para var, her ay altın almak istiyorum sizce yapı kredi altın hesabı mı açmalıyım? Yoksa uğraşma direk fiziksel altın mı al dersiniz?
Beyler atandım, elimde bir miktar para var, her ay altın almak istiyorum sizce yapı kredi altın hesabı mı açmalıyım? Yoksa uğraşma direk fiziksel altın mı al dersiniz?
Karacabey 80+ Bronze Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 1,878 Dahası Reaksiyon skoru 742 İsim Abdullah 2 Nisan 2023 #2 Fiziki altın alıp banka kasasında tutmak mantıklı. Makas aralığı var bankalarda. Bankalardan alınmaz
Y yasinsuer 80+ Bronze Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1,707 2 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Karacabey yazmış: Fiziki altın alıp banka kasasında tutmak mantıklı. Makas aralığı var bankalarda. Bankalardan alınmaz Devamı için tıklayın... Dimi komisyon alıyorlar sanırım
Karacabey yazmış: Fiziki altın alıp banka kasasında tutmak mantıklı. Makas aralığı var bankalarda. Bankalardan alınmaz Devamı için tıklayın... Dimi komisyon alıyorlar sanırım
Karacabey 80+ Bronze Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 1,878 Dahası Reaksiyon skoru 742 İsim Abdullah 2 Nisan 2023 #4 yasinsuer yazmış: Dimi komisyon alıyorlar sanırım Devamı için tıklayın... Bankaların alış satış kısımlarına bakarsın. Hiç mantıklı değil
yasinsuer yazmış: Dimi komisyon alıyorlar sanırım Devamı için tıklayın... Bankaların alış satış kısımlarına bakarsın. Hiç mantıklı değil
HalilAydogan 80+ Silver Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 2,043 Dahası Reaksiyon skoru 994 İsim Halil Aydogan İlgilendiği Kategoriler Teknoloji Instagram https://www.instagram.com/hhalilaydogan/ Twitter hhalilaydogan 2 Nisan 2023 #5 Bu devirde en mantıklısı fiziki. Ne olur ne olmaz fiziki alın