Lady-Of-Ice
80+ Silver
Tombank katılım bankası; 32 güne %45'e varan kar veriyor.
O iş hiçbir zaman olmaz. Çalışmadığın zaman elindeki para ne kadar olursa olsun biter.Hocam ben asgari ücretle çalışıyorum sürekli birikim yaptım. Eskiden çok kolay altın birikiyordu ben maaşımla her ay 2 adet tam altın alıyordum 2012 den bu yana. euro altın dolar 1m ediyor şuana kadar toplam birikimim.. Valla çalışmak istemediğimden her ay bana getirsin istiyorum maaş gibi.
bu sistemi yapmak isteyen çok var maximum 1 yıl idare edersin bu şekilde dediğim gibiHocam ben asgari ücretle çalışıyorum sürekli birikim yaptım. Eskiden çok kolay altın birikiyordu ben maaşımla her ay 2 adet tam altın alıyordum 2012 den bu yana. euro altın dolar 1m ediyor şuana kadar toplam birikimim.. Valla çalışmak istemediğimden her ay bana getirsin istiyorum maaş gibi.
1 yıldan sonra örnek veriyordum 12 ay boyunca gelen 55k tl 13. ayda gelmiyor mu mantıgım almadı neyse o zaman çalışmaya devam.bu sistemi yapmak isteyen çok var maximum 1 yıl idare edersin bu şekilde dediğim gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
bankalar yoksa enayi mi insanlara ayda 55k maaş versin sürekli di mi
heh işte o para ilk 1-2 sene güzel gelir. sonra gelen faiz ev kiranı da ödeyemez. bankaya yatırdığın para şimdi 1 araba parası ediyorsa sonra onu da alamazsın.üstünde az daha koyup ev falan almaya bak 1+1 falan kira getirisi olur.Hocam ben asgari ücretle çalışıyorum sürekli birikim yaptım. Eskiden çok kolay altın birikiyordu ben maaşımla her ay 2 adet tam altın alıyordum 2012 den bu yana. euro altın dolar 1m ediyor şuana kadar toplam birikimim.. Valla çalışmak istemediğimden her ay bana getirsin istiyorum maaş gibi.
gelen 50k nın örnek 25k sını yiyosan 25k sını öteki yatırımında üstüne koymaya çalış enflasyondan ufakta olsa etkinlenme payını kırpmış olursunHocam ben asgari ücretle çalışıyorum sürekli birikim yaptım. Eskiden çok kolay altın birikiyordu ben maaşımla her ay 2 adet tam altın alıyordum 2012 den bu yana. euro altın dolar 1m ediyor şuana kadar toplam birikimim.. Valla çalışmak istemediğimden her ay bana getirsin istiyorum maaş gibi.
en mantıklı söyleyen bu arkadaşheh işte o para ilk 1-2 sene güzel gelir. sonra gelen faiz ev kiranı da ödeyemez. bankaya yatırdığın para şimdi 1 araba parası ediyorsa sonra onu da alamazsın.üstünde az daha koyup ev falan almaya bak 1+1 falan kira getirisi olur.
hocam bir yıl sonra böyle giderse 55 binin de anlamı kalmayacak :/1 yıldan sonra örnek veriyordum 12 ay boyunca gelen 55k TL 13. ayda gelmiyor mu mantıgım almadı neyse o zaman çalışmaya devam.