Tyt Deneme Öneriniz Var Mıdır ?Çoğunlukla aynıdır öyle 1 yıl farkla sorular değişmez çok azı değişir
Bilgi Sarmal ve apotemi yayınları iyidirTyt Deneme Öneriniz Var Mıdır ?
bildiğim kadarı ile zor yayınlarBilgi Sarmal ve apotemi yayınları iyidir
Hocam Hb Burada Kuponum Olduğu İçin Oradan Alacağım, Sizin Bilginiz Var Mı Soruları Aynı Mı ?Satıcı kişi benim. Çalıştığım yerin e-ticaret işleriyle ilgileniyorum. Uygun gelirse sipariş verebilirsin. Aynı gün kargoluyorum.
Platon Yayıncılık Tyt Gönüllüler Karması + Altın Karma Yayınları Tyt 2023 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Platon Yayıncılık Tyt Gönüllüler Karması + Altın Karma Yayınları Tyt 2023 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Tabii ki de aynı değil. Daha güncel sorular fakat müfredat değişmediği için sorular arasında uçurum yok. Ama aynı olmadığı kesin, içeriğini biliyorum. Kitaplarla alakalı konularda etiketleyebilirsiniz. Sizin için inisiyatif kullanıp özel indirim yapabilirim. Yeter ki siz çalışmak, okumak isteyin.Hocam Hb Burada Kuponum Olduğu İçin Oradan Alacağım, Sizin Bilginiz Var Mı Soruları Aynı Mı ?
Çok Teşekkür Ederim Hocam Nazik Teklifiniz İçin, Şuan Benim Pek İhtiyacım Yok. Çok Sağolun.Tabii ki de aynı değil. Daha güncel sorular fakat müfredat değişmediği için sorular arasında uçurum yok. Ama aynı olmadığı kesin, içeriğini biliyorum. Kitaplarla alakalı konularda etiketleyebilirsiniz. Sizin için inisiyatif kullanıp özel indirim yapabilirim. Yeter ki siz çalışmak, okumak isteyin.