Neler Yeni

🔥İndirim Altınmarka çikolata ürünlerinde sepette 50% indirim Hepsiburada

ahmi16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
Kahve dünyasının çikolata markasıdır.

Özellikle damla çikolatası çok iyi, kg fiyatı
gayet makul. İçeriğinde palm yağıda yok.

Link https://app.hb.biz/1LlV6Xc51Qsy

250gr damla çikolata 92tl
Altınmarka Alt 161 Sütlü Damla Çikolata 250G
250grlık paketler azda olsa kg olana göre daha uyguna geliyor.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,274
İsim
Bilal Tepe
250ler daha uygun sanirim

Nezha

80+
Kahve dünyasının çikolata markasıdır.

Özellikle damla çikolatası çok iyi, kg fiyatı
gayet makul. İçeriğinde palm yağıda yok.

Link https://app.hb.biz/1LlV6Xc51Qsy

250gr damla çikolata 92tl
Altınmarka Alt 161 Sütlü Damla Çikolata 250G
250grlık paketler azda olsa kg olana göre daha uyguna geliyor.
250ler daha uygun sanirim
Hocam 250likler kakao oranı düşük olur kakao yağı da az olur süsleme çikolatasıdır belki kokolin bile olabilir. Ama kuvertür ve para çikolatalar yüksek kakao ve kakao yağı içerir ve süsleme harici de kullanıma uygundur. Daha kalitelidir.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
Hocam 250likler kakao oranı düşük olur kakao yağı da az olur süsleme çikolatasıdır belki kokolin bile olabilir. Ama kuvertür ve para çikolatalar yüksek kakao ve kakao yağı içerir ve süsleme harici de kullanıma uygundur. Daha kalitelidir.
kuvertür kokolinler eritip kullanmak için mi

Nezha

80+
kuvertür kokolinler eritip kullanmak için mi
Hocam kokolinde kakao yağı yerine palm yağı, süt yerine peynir altı suyu olur yani çikolatadan daha kalitesizdir. Bariz tat ve doku farkı vardır. İkisi de aynı şekilde kullanılabilir ancak kokolini eritip tek başına kullanmazlar çünkü çok belli oluyor ne olduğu. Kokolini genelde başka malzeme ile karıştırırlar veya bu pastaların üzerinde rendelenmiş çikolatalar olur ya ince onların %90ı kokolindir. Pastanın çevresinde kokolinden duvar yaparlar falan. 100gr çikolata yesen bir şey olmaz ama 100gr kokolin ishal eder. Tavsiye etmem.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
Hocam kokolinde kakao yağı yerine palm yağı, süt yerine peynir altı suyu olur yani çikolatadan daha kalitesizdir. Bariz tat ve doku farkı vardır. İkisi de aynı şekilde kullanılabilir ancak kokolini eritip tek başına kullanmazlar çünkü çok belli oluyor ne olduğu. Kokolini genelde başka malzeme ile karıştırırlar veya bu pastaların üzerinde rendelenmiş çikolatalar olur ya ince onların %90ı kokolindir. Pastanın çevresinde kokolinden duvar yaparlar falan. 100gr çikolata yesen bir şey olmaz ama 100gr kokolin ishal eder. Tavsiye etmem.
Bilgilendirme için teşekkürler , 2.5kgsini alsam sabahı göremezdim demekki :D

ChristianSerratos

80+ Silver
250gr damla çikolata aldım kötüyse iptal edeyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
glenpalyao
Bindirim indirim markalarından. Ortada gerçek bir indirim yok. Sürekli bu fiyatlara satıyor zaten. İndirim göstermek için ara ara fiyat yükseltiyor. 2.5 kg olanlarını çikolata diye almayın. Tad farkı çok fazla. Çok yapay ve düz bir tadı var. Tatlılarda kullanılır ancak. Biz mesela milföy arasına koy at airfryera tatlı niyetine yemek sonrası harika bir öğün oluyor. Tek başına kahve yanı çay yanı yenilebilecek bir şey değil.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,510
İsim
Mehmet Aslan
Bilgilendirme için teşekkürler , 2.5kgsini alsam sabahı göremezdim demekki :D
sende ben gibi o koca çikolatayı alıp camış gibi ısırmayı düşündün değil mi :kekw: Normal çikolata değillermiş iyi ki almadık :D

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,510
İsim
Mehmet Aslan

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,351
İsim
Hacı
Geçen de 1kg kokolinler 200 liraya düşmüştü, almadım ama çok merkalanmıştım...
Alıp deneyen var mı? Beğendiyse bende geçeyim sipariş :)

Top Bottom