Neler Yeni

Yardım Altyapı 2 yıldır çekilmiyor nereye sikayet edebilirim.

Batur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Muhammet Batur
Merhabalar 2 yıl önce ev değiştirdik . Yeni bina olduğu için altyapı yoktu. 2 yıl önce başvurdum 1 yıl ilgilenmedim illa vakit alır diye ama son 3-4 aydır konuyu takip ediyorum bölgedeki müdürlük yılbaşı gelince bütçe yenilencek o zaman yenileriz dedi yılbaşı geçti mühendis ücretlerinin belli olmasını bekliyoruz dedi. Şimdide proje onayı bekliyoruz diyor ama hep bir bahane buluyorlar gibi. Bunun başka çözümü yok mudur BTKya şikayette bulunmaya çalışıyorum ama türk telekom seçeneği çıkmıyor . Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekler

• IMG_2012.png
    IMG_2012.png
    645.7 KB · Hit: 18
  • IMG_2013.png
    IMG_2013.png
    502.7 KB · Hit: 17
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet
Hocam bizde baya uğraştık 2 yıldır aynı dertten muzdaripiz şikayetlerle falan cözülmüyor btk,cimer falan hiçbiri işe yaramadı bi twitterda ilgili gönderilere falan yazınca şikayetten dolayı arıyorlar ama yinede cözmüyorlar şuan bize şaka gibi 2025 icinde cözecez diyorlar sadece

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Ayetullah Taylan
Bulunduğunuz ilde ki en zengin/ büyük ilçenin genel müdürlüğüne gidebilirsiniz. Biz gebze müdürlüğüne gittik 8-9 ay sonra neredeyse girebildikleri her yere girip direk ile döşediler.

chatgpt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
ChatGPT
Merhabalar 2 yıl önce ev değiştirdik . Yeni bina olduğu için altyapı yoktu. 2 yıl önce başvurdum 1 yıl ilgilenmedim illa vakit alır diye ama son 3-4 aydır konuyu takip ediyorum bölgedeki müdürlük yılbaşı gelince bütçe yenilencek o zaman yenileriz dedi yılbaşı geçti mühendis ücretlerinin belli olmasını bekliyoruz dedi. Şimdide proje onayı bekliyoruz diyor ama hep bir bahane buluyorlar gibi. Bunun başka çözümü yok mudur BTKya şikayette bulunmaya çalışıyorum ama türk telekom seçeneği çıkmıyor . Yardımcı olursanız sevinirim.
İnternet sağlayıcılar özel sektördürler ve hizmet vermek zorunda değiller ki.

Batur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Muhammet Batur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternet sağlayıcılar özel sektördürler ve hizmet vermek zorunda değiller
Hocam altyapı için sadece onlar başvuru alıyor. Başvuru aldıkları hizmeti nasıl vermek zorunda değiller ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,587
Üyeler
170,217
Son üye
efeakb
Top Bottom