Bakır kablodan fiber optik kabloya da geçmiş olabilirler ya da ömrü bitmiş kabloları yeniliyorlar. Bir türlü kanalizasyon sistemine geçemedik ya...Çevredeki saha dolaplarının (sanırım ismi öyleydi) kablolarını vs. yeniliyorlar. Altyapı ile alakalı olabilir mi? Yoksa bakım mı yapılıyor?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
aynenBakır kablodan fiber optik kabloya da geçmiş olabilirler ya da ömrü bitmiş kabloları yeniliyorlar. Bir türlü kanalizasyon sistemine geçemedik ya...
olabilir corona zamanında türk telekom belediyeden rahat bir şekilde alt yapı izni alabiliyor tabi bulunduğunuz ilin şubesi istekli iste en azından bizim burdakiler corona zamanı bayağı altyapı yaptı 2 senedir 16mbps alırken şuan 75mbps alıyorum (türknet)Çevredeki saha dolaplarının (sanırım ismi öyleydi) kablolarını vs. yeniliyorlar. Altyapı ile alakalı olabilir mi? Yoksa bakım mı yapılıyor?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
olabilir corona zamanında türk telekom belediyeden rahat bir şekilde alt yapı izni alabiliyor tabi bulunduğunuz ilin şubesi istekli iste en azından bizim burdakiler corona zamanı bayağı altyapı yaptı 2 senedir 16mbps alırken şuan 75mbps alıyorum (türknet)
Değişen saha dolabının oradaki adrese, Türknet'in sitesinden baktığımda:
Alıntıyı görüntüle
Eski Saha Dolabı:
Alıntıyı görüntüle
Yeni Saha Dolabı:
Alıntıyı görüntüle
Birkaç gün önce babam, Türk Telekom (12 Mbps) ile taahhüdü yeniledi. O zaman baktığımda en fazla 10 Mbps'ye kadar Download alabilirsiniz yazıyordu, bugün baktım 35 Mbps yazıyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Dün alabileceğiniz hız 57 Mbps yazıyordu, bugün 11 Mbps yazıyor. Ayrıca santrale olan uzaklık dün 287 metre civarıydı, bugün 1744 metre yazıyor..
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
hayırlı uğurlu olsun hocam darısı (tt sana sesleniyorum ab) benim başımaDeğişen saha dolabının oradaki adrese, Türknet'in sitesinden baktığımda:
Alıntıyı görüntüle
Eski Saha Dolabı:
Alıntıyı görüntüle
Yeni Saha Dolabı:
Alıntıyı görüntüle
Birkaç gün önce babam, Türk Telekom (12 Mbps) ile taahhüdü yeniledi. O zaman baktığımda en fazla 10 Mbps'ye kadar Download alabilirsiniz yazıyordu, bugün baktım 35 Mbps yazıyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle