Alper Arıkan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 8,543
2 yıldır belkide daha fazladır 16 mbps Download (13 veriyor max) ve 0.6 mbps upload hızlarını veren Türk Telekom Adsl interneti kullanıyoruz. 26 sında taahhüt bitiyordu ve bende internetten sorgulama yaptığımda 33 Mbps e kadar internet alabileceğimizi gördüm, o yüzden hem daha hızlı olması hemde çok pahalı olmaması amacıyla 24 mbps vdsl paketi alalım diye düşündüm, bu sayede uploadım da en azından kabul edilebilir bir seviyeye gelecekti. Fakat az önce Türk Telekom şubesine gidip sorduğumuzda en fazla 16 mbps adsl paketi alabileceğimizi eğer altyapımızda bir değişiklik olursa da bedelsiz şekilde vdsl internete geçebileceğimizi söylediler, babam da direkt yaptıralım bunu işte deyince 2 yıllık 16 mbps internet sözleşmesini de yapmış olduk 
Sorum şu; İnternetten baktığımda 33 Mbps e kadar alabileceğimiz gözüktüğü halde neden 16 mbps adsl alabildik anca? Bu arada neden böyle olduğunu sorduğumda da en fazla bu kadar verebiliyoruz dediler
Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum
@alpolojix hocam sizde bir bakabilirseniz
Sorum şu; İnternetten baktığımda 33 Mbps e kadar alabileceğimiz gözüktüğü halde neden 16 mbps adsl alabildik anca? Bu arada neden böyle olduğunu sorduğumda da en fazla bu kadar verebiliyoruz dediler
Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum
@alpolojix hocam sizde bir bakabilirseniz
Son düzenleme: