Arkadaşlar selamlar müstakil bir evde oturuyorum, geçen hafta sitede bir komşumuz internet problemi yaşadığı için karşı komşumuzun bahçesine altyapı çalışması için ekipler geldi. O gün bugündür benim internet hızım yarı yarıya düştü. TurkNet sitesinde normalde desteklenen altyapı 68 Mbps gösteriyordu, Online işlemlerden kontrol ettiğim kadarıyla da hep 66-68 Mbps falan geliyordu. Ama son 1 haftadır TurkNet sitesinde 47 Mbps gösteriyor eve de 34 Mbps geliyor. Sıra dışı olan durumsa ben hariç bütün komşularımın altyapılarını kontrol ettiğimde yine 68 Mbps çıkıyor. Bunun dışında oyunlarda da aşırı ping olmaya başladı. Normalde ping 15'ken birden 150-200'e fırlıyor aşırı laglanıyor. Bunu TurkNet'e belirtmem üzerine önce Türk Telekom ekipleri geldi, bakır kablonuz eskimiştir falan bir şeyler zırvaladı. Bu kablo 1 haftada mı eskidi deyince de cevap veremedi. Sonra tekrardan TurkNet'e bildirdim evime ekip yolladı. Ekip sorunun Türk Telekom'da olduğunu teyit etti ve port değiştirilmesi için talep oluşturdu. Ben sorunun portla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Sorunun geçen hafta karşı komşumuza gelen ekibin benim altyapımı bir şekilde bozduğunu düşünüyorum. Sizce sorunu nasıl çözebilirim, nerelere şikayette bulunabilirim?