Neler Yeni

Altyapı için müracatt

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ayhan
Benim evin altyapısı yok onun için altyapı için müracaat ettim bizim bu bölgedeki çalışanlara sordum sizin orda tek sen müracaat ediyon 4 5 kişi bulursan altyapı gelebilir dediler müracaat eden olmazsa sizin eve altyapı gelmesi imkansız dediler ben burda ne tür yol izlemem lazım yardım edebilirseniz sevinirim.
Ev ile en yakın internet kablosu 200metre uzakta

thelordof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Samet
Benim evin altyapısı yok onun için altyapı için müracaat ettim bizim bu bölgedeki çalışanlara sordum sizin orda tek sen müracaat ediyon 4 5 kişi bulursan altyapı gelebilir dediler müracaat eden olmazsa sizin eve altyapı gelmesi imkansız dediler ben burda ne tür yol izlemem lazım yardım edebilirseniz sevinirim.
Yeni bina vs olmasına rağmen hiç mi binaya altyapı getirmemişler?

thelordof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Samet
Müstakil ev en yakın kablo 200 metre uzakta para karşılığı yapmalarını teklif etsem gelirlermidir.
Parayı verince koşa koşa çekiyorlar. Şu konuya bir göz atın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

200 metre çok uzak değil hele yol genelde düz geliyorsa daha rahat onlar için oluyordur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ayhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Parayı verince koşa koşa çekiyorlar. Şu konuya bir göz atın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

200 metre çok uzak değil hele yol genelde düz geliyorsa daha rahat onlar için oluyordur.
Yukarlardayız biz düz değil :)

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Kangal Kangaoğlu
Bir akrabam evine internet alamıyordu, binayı kendileri yaptılar ve hiç internet bağlatamadılar, başvuru yaptılar ama 3 sene boyunca internet bağlanmadı, sonra türktelekom'da çalışan bir tanıdık başvuru yaparken tivibu'ya da başvururlarsa kısa sürede bağlanacağını söylemiş, sonuç olarak 2 günde gelip bağlamışlar.

YazılımKafa

80+ Gold
200 metrenin maliyeti çok olur

Top Bottom