Altyapı yenileme süreci

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,591
Beyler şöyle bir mesaj geldi bu altyapı ne kadar süreçte yenilenir yada yenilerken fiber mi geliyor yeniliyorsun bari fiber getirsin dimi?
IMG_20210122_201318.jpg

Bizim burayada geçen sene altyapı yaptılar 3 gün sürdü. Sizin oraya ne kadar sürer bilmem. Onu müşteri hizmetlerine sorsan daha iy ibilgi verir.

Bizim burayada geçen sene altyapı yaptılar 3 gün sürdü. Sizin oraya ne kadar sürer bilmem. Onu müşteri hizmetlerine sorsan daha iy ibilgi verir.
Eyw teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fibermi geldi peki

Eyw teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fibermi geldi peki
yok, altyapı çalışması illaki fiber gelecek diye yapılmaz port sorunu veya sunucu falan da olabilir. Bizim mahallede kimse paketinin hızını kullanamıyordu. Şikayet ettik ve geldiler çalışma yaptılar düzeldi vdsl oldu

yok, altyapı çalışması illaki fiber gelecek diye yapılmaz port sorunu veya sunucu falan da olabilir. Bizim mahallede kimse paketinin hızını kullanamıyordu. Şikayet ettik ve geldiler çalışma yaptılar düzeldi vdsl oldu
Bizde zaten VDSL Max 30 mbps alabiliyoruz ben aradım bı ara fiber istedim bişey demediler şimdi böyle bir mesaj geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,839
Üyeler
189,166
Son üye
federicoclemento
Geri