Netspeed VDSL den millenicom fibere geçiş

beratmci

80+
Reaksiyon skoru
0
Binama 2025 Ağustos -eylül civarı fiber altyapı geldi.bende netspeed VDSL kullanıyordum.31 Aralık'ta millenicoma geçiş yapmak istedim.başvuru yapıldı,yapılırken kadın fiber geldiği için VDSL geçiş olmaz fiber geçiş yapılacak,439 TL tarife ücretinize 70tl modem ücreti yansıtılacak dedi,tamam dedim. sadece ofdkya kablo takıp gittiler kurulum falan yapmadılar,kullanıcı adı şifre yolladılar.Aradım, dedilerki hattınız hala vdsl vdsl geçişi yapılmış fiber dönüşüm talebi açalım siz bir süreliğine o kullanıcı adı şifreyi VDSL modeme girin fiber gelene kadar kullanım dediler.5 ocakta talep açıldı hala ne bir haber var ne bir şey.Nakil takip linki falan hiçbirşey gelmedi bu normalmi? Bilen bir kişi bilgi verebilirmi ?

Aders İstanbul Sancaktepe

Geçmiş olsun, soyguncular böyle yavaştan yavaştan bataklığa batttığınızı belli ederler... zaten millenicom mudur nedir, hakkında müşteri memnuniyetsizliği ile ilgili çok şey okumuştum. Madem süreci bu kadar geciktireceklerdi neden en baştan demediler de sonradan şok üstüne şok yaratarak, milleti sömürmeye çalışıyorlar... ben olsam daha yolun başında iken zaman geçmeden hizmeti hemen iptal ettirirdim. tüketici danışma hattına veya btk danışma hattına bir danış, cayma bedeli ödemeden başka ama daha kaliteli bir sağlayıcı bul, aslında bunlar ucuzcu gibi gösteriyorlar kendilerini fakat sonradan acısını çıkartıyorlar...

Haklısınız.şu aralar zamanım yok eğer bir hafta içinde gelmezlerse cayma bedeli karşılayan bir firmaya geçiş yapıcam.35mbps paketten aldığım Max hız 12mbps

Kablonet altyapısı varsa bir bakın derim, onlar eskiden iyi idiler ama şimdi nasıllar pek bilmiyorum fakat devlet destekli tek internet firması olduğundan şikayet edildiklerinde daha kısa zamanda cevap verip çözüm üretiyorlardı...

O da aklımda aslında 1 hafta içinde gelmezse turknet yada kablonete geçmeyi düşünüyorum da kabloneti çevrede fazla kullanan yok bide binada uydu internet altyapısı varmı bilmiyorum

O da aklımda aslında 1 hafta içinde gelmezse turknet yada kablonete geçmeyi düşünüyorum da kabloneti çevrede fazla kullanan yok bide binada uydu internet altyapısı varmı bilmiyorum
kablonet sadece uydudan çalışmıyor, fiber bile var, yer altı dijital kablo hattı desteği varsa zaten en iyisi eskiden oydu.

Dediğim gibi düşünürüm yani şu anda derdim kaliteli hizmet almakta değil artık hizmet almak.maalesef artık bırakın düzgün hizmet almayı hizmet bile alamıyoruz.önerileriniz için teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,291
Üyeler
192,675
Son üye
Kayra Bey
Geri