Neler Yeni

Yardım 😔 ALTYAPI YOK ne Yapabilirim 😔

.YUNUS.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
YUNUS
Yeni Eve Taşındım Binaya Kablo Çekmişler Ama Herhangi Bir Bağlanti Sağlamamişlar alt yapi olarak.
Direk Dikilmesi lazimmiş ama Sokak da Yer olmadigi icin Dikmemiş ekip de Bazi daireler Superbox almis kullaniyor.. Bende Aradim 400TL : 150 GB 😔
Ben Kablolu Bağlanti Veya daha uygun Bi yol nasil yaptira bilirim yardimci olursaniz Sevinirim
KOCAELİ/GEBZE

Froggremann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Mete Can YAŞAR
Yeni Eve Taşındım Binaya Kablo Çekmişler Ama Herhangi Bir Bağlanti Sağlamamişlar alt yapi olarak.
Direk Dikilmesi lazimmiş ama Sokak da Yer olmadigi icin Dikmemiş ekip de Bazi daireler Superbox almis kullaniyor.. Bende Aradim 400TL : 150 GB 😔
Ben Kablolu Bağlanti Veya daha uygun Bi yol nasil yaptira bilirim yardimci olursaniz Sevinirim
KOCAELİ/GEBZE
hocam altyapı direk cart curt gibi can sıkan işler için başta bi dilekçe ver biran önce. uydunet tarzında uygulamalar da vardı bi sor istersen onları da

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,722
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Dilekçe verebilirsiniz telekoma bina olarak. Gerçi haberleri varsa işe yarar mı bilemem :( Superbox alternatif gibi duruyor

Ufrock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ufuk
KOCAELİ/GEBZE
Twitterdan @krc_ysf şu hesaba dm at sıkıntılarını yaz ben öyle yaptım hallettiler.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Bağlantı sağlanana kadar superbox mantıklı olabilir

etnetalw

80+ Bronze
KOCAELİ/GEBZE
Kocaelinet olması lazım oraya bir bak.
Airfiber,radiolink çözümlere bakın. Veya cok zenginseniz. Metroethernet.com.tr bakın

.YUNUS.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
YUNUS
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Twitterdan @krc_ysf şu hesaba dm at sıkıntılarını yaz ben öyle yaptım hallettiler.
Bu bahsettigin kişi kim Hocam .. Nasil bi yardimi dokunuyor acaba ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam altyapı direk cart curt gibi can sıkan işler için başta bi dilekçe ver biran önce. uydunet tarzında uygulamalar da vardı bi sor istersen onları da
Dostum acaba onlarda Bağlantı problemi oluyor mu ? Gecikme degeri fln nasil acaba

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,577
İsim
ismail
Soğuk su içilebilir üstüne

Froggremann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Mete Can YAŞAR
Bu bahsettigin kişi kim Hocam .. Nasil bi yardimi dokunuyor acaba ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum acaba onlarda Bağlantı problemi oluyor mu ? Gecikme degeri fln nasil acaba
tam olarak bilmşiyorum ama superboxdan daha stabil diye duydum sadece

Top Bottom