Altyapıların hepsi aynımı?

conveyor belt overlord

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
6,471
Mesela fiber alyapımız var ama tt ninmi altyapısı yoksa turkcell inmi yoksa zaten hepsi aynımı istediğime geçebilirmiyim

Tüm sağlayıcılar TÜRK TELEKOM'un alt yapısını kullanıyor.

Mesela fiber alyapımız var ama tt ninmi altyapısı yoksa turkcell inmi yoksa zaten hepsi aynımı istediğime geçebilirmiyim
muhtemelen ikisinin de altyapısıdır bizim buraya da turkcell altyapı döşüyordu onun üstüne de turktelekom altyapı yapmaya başladı umarım 16mbps alt yapımdan kurtulacağım yakında

Tüm sağlayıcılar TÜRK TELEKOM'un alt yapısını kullanıyor.
aga bixe bugün türksat fiber geldi şuan 20mbps 6 upload a 107tl veriyorum vodafone fibere geçersem 110tl ye kaç down alıcam

Zamanında ttnet olduğu için ve alt yapıyı ptt ile döşediği için tek 1 alt yapı var

Bakır kabloların (telefon altyapısı) hepsi Türk Telekom'a ait, her firma aynı hızı verecektir. En ucuzunu al.

Ama fiber internetin altyapısı farklı bir firmaya ait olabilir. Misal bizim apartmanda Turkcell Superonline'a ait.

Binanda fiber altyapı varsa zaten ADSL kullanmak, büyük kayıp olur. :).

Fiber altyapıyı seçin.

aga bixe bugün türksat fiber geldi şuan 20mbps 6 upload a 107tl veriyorum vodafone fibere geçersem 110tl ye kaç down alıcam
Türksat fiberin altyapısını vodafone kullanabiliyor mu? Ayrıca neden turksat fiber kullanmıyorsun da vodafone fibere geçiyorsun

Tüm sağlayıcılar TT'nin altyapısını kullanır. Turkcell gibi sahtekarlar bazen kendi altyapımızı kullanıyoruz deseler de kanmayın asla.

Hayır, bazıları belediyenin kazdığı yerden kendi fiberini geçiriyor. Herkes TT altyapısı kullanmıyor.
Bunu TT'ye de sorabilirsiniz.Tüm sağlayıcılar TT altyapısını kullanıyor zaten döşeli diye.O kadar fiberoptik kablo,bakır kablo falan döşemek kolay değil ve pahalı.TT tüm sağlayıcılar TT alt yapısını kullandığından sağlanan hız değişkenlik göstermez dedi.

Turksat kablonet de 100mbps internete 85 tl veriyorum? Sen hangi paketi kullanıyorsun.

Bunu TT'ye de sorabilirsiniz.Tüm sağlayıcılar TT altyapısını kullanıyor zaten döşeli diye.O kadar fiberoptik kablo,bakır kablo falan döşemek kolay değil ve pahalı.TT tüm sağlayıcılar TT alt yapısını kullandığından sağlanan hız değişkenlik göstermez dedi.
Biliyorum pahalı olduğunu, ancak yapanlar var. Her yerde TT altyapısı kullanılmıyor.

Turksat kablonet de 100mbps internete 85 TL veriyorum? Sen hangi paketi kullanıyorsun.
knk vodafone 20 kullanıyorum dedim ya türksat kullanamam ailem almaz arkadaş şey dedi hepsi tt altyapı kullanıyor diye şimdi ben vodafone fibere geçeezmiyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türksat fiberin altyapısını vodafone kullanabiliyor mu? Ayrıca neden turksat fiber kullanmıyorsun da vodafone fibere geçiyorsun
bende onu sordum ztn

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,945
Üyeler
183,922
Son üye
haredur
Geri