Neler Yeni

Altyapıların hepsi aynımı?

Mesela fiber alyapımız var ama tt ninmi altyapısı yoksa turkcell inmi yoksa zaten hepsi aynımı istediğime geçebilirmiyim

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Tüm sağlayıcılar TÜRK TELEKOM'un alt yapısını kullanıyor.

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke
Mesela fiber alyapımız var ama tt ninmi altyapısı yoksa turkcell inmi yoksa zaten hepsi aynımı istediğime geçebilirmiyim
muhtemelen ikisinin de altyapısıdır bizim buraya da turkcell altyapı döşüyordu onun üstüne de turktelekom altyapı yapmaya başladı umarım 16mbps alt yapımdan kurtulacağım yakında

Mehmet Anıl

80+ Silver
Tüm sağlayıcılar TÜRK TELEKOM'un alt yapısını kullanıyor.
aga bixe bugün türksat fiber geldi şuan 20mbps 6 upload a 107tl veriyorum vodafone fibere geçersem 110tl ye kaç down alıcam

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Zamanında ttnet olduğu için ve alt yapıyı ptt ile döşediği için tek 1 alt yapı var

Bakır kabloların (telefon altyapısı) hepsi Türk Telekom'a ait, her firma aynı hızı verecektir. En ucuzunu al.

Ama fiber internetin altyapısı farklı bir firmaya ait olabilir. Misal bizim apartmanda Turkcell Superonline'a ait.

Binanda fiber altyapı varsa zaten ADSL kullanmak, büyük kayıp olur. :).

Fiber altyapıyı seçin.

aga bixe bugün türksat fiber geldi şuan 20mbps 6 upload a 107tl veriyorum vodafone fibere geçersem 110tl ye kaç down alıcam
Türksat fiberin altyapısını vodafone kullanabiliyor mu? Ayrıca neden turksat fiber kullanmıyorsun da vodafone fibere geçiyorsun

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Tüm sağlayıcılar TT'nin altyapısını kullanır. Turkcell gibi sahtekarlar bazen kendi altyapımızı kullanıyoruz deseler de kanmayın asla.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Hayır, bazıları belediyenin kazdığı yerden kendi fiberini geçiriyor. Herkes TT altyapısı kullanmıyor.
Bunu TT'ye de sorabilirsiniz.Tüm sağlayıcılar TT altyapısını kullanıyor zaten döşeli diye.O kadar fiberoptik kablo,bakır kablo falan döşemek kolay değil ve pahalı.TT tüm sağlayıcılar TT alt yapısını kullandığından sağlanan hız değişkenlik göstermez dedi.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Turksat kablonet de 100mbps internete 85 tl veriyorum? Sen hangi paketi kullanıyorsun.

T.P.G.

80+ Titanium
Bunu TT'ye de sorabilirsiniz.Tüm sağlayıcılar TT altyapısını kullanıyor zaten döşeli diye.O kadar fiberoptik kablo,bakır kablo falan döşemek kolay değil ve pahalı.TT tüm sağlayıcılar TT alt yapısını kullandığından sağlanan hız değişkenlik göstermez dedi.
Biliyorum pahalı olduğunu, ancak yapanlar var. Her yerde TT altyapısı kullanılmıyor.

Mehmet Anıl

80+ Silver
Turksat kablonet de 100mbps internete 85 TL veriyorum? Sen hangi paketi kullanıyorsun.
knk vodafone 20 kullanıyorum dedim ya türksat kullanamam ailem almaz arkadaş şey dedi hepsi tt altyapı kullanıyor diye şimdi ben vodafone fibere geçeezmiyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türksat fiberin altyapısını vodafone kullanabiliyor mu? Ayrıca neden turksat fiber kullanmıyorsun da vodafone fibere geçiyorsun
bende onu sordum ztn

Top Bottom