conveyor belt overlord
80+ Silver
Mesela fiber alyapımız var ama tt ninmi altyapısı yoksa turkcell inmi yoksa zaten hepsi aynımı istediğime geçebilirmiyim
muhtemelen ikisinin de altyapısıdır bizim buraya da turkcell altyapı döşüyordu onun üstüne de turktelekom altyapı yapmaya başladı umarım 16mbps alt yapımdan kurtulacağım yakındaMesela fiber alyapımız var ama tt ninmi altyapısı yoksa turkcell inmi yoksa zaten hepsi aynımı istediğime geçebilirmiyim
aga bixe bugün türksat fiber geldi şuan 20mbps 6 upload a 107tl veriyorum vodafone fibere geçersem 110tl ye kaç down alıcamTüm sağlayıcılar TÜRK TELEKOM'un alt yapısını kullanıyor.
Hayır, bazıları belediyenin kazdığı yerden kendi fiberini geçiriyor. Herkes TT altyapısı kullanmıyor.Tüm sağlayıcılar TÜRK TELEKOM'un alt yapısını kullanıyor.
Türksat fiberin altyapısını vodafone kullanabiliyor mu? Ayrıca neden turksat fiber kullanmıyorsun da vodafone fibere geçiyorsunaga bixe bugün türksat fiber geldi şuan 20mbps 6 upload a 107tl veriyorum vodafone fibere geçersem 110tl ye kaç down alıcam
Bunu TT'ye de sorabilirsiniz.Tüm sağlayıcılar TT altyapısını kullanıyor zaten döşeli diye.O kadar fiberoptik kablo,bakır kablo falan döşemek kolay değil ve pahalı.TT tüm sağlayıcılar TT alt yapısını kullandığından sağlanan hız değişkenlik göstermez dedi.Hayır, bazıları belediyenin kazdığı yerden kendi fiberini geçiriyor. Herkes TT altyapısı kullanmıyor.
Turksat kablonet de 100mbps internete 85 tl veriyorum? Sen hangi paketi kullanıyorsun.aga bixe bugün türksat fiber geldi şuan 20mbps 6 upload a 107tl veriyorum vodafone fibere geçersem 110tl ye kaç down alıcam
Biliyorum pahalı olduğunu, ancak yapanlar var. Her yerde TT altyapısı kullanılmıyor.Bunu TT'ye de sorabilirsiniz.Tüm sağlayıcılar TT altyapısını kullanıyor zaten döşeli diye.O kadar fiberoptik kablo,bakır kablo falan döşemek kolay değil ve pahalı.TT tüm sağlayıcılar TT alt yapısını kullandığından sağlanan hız değişkenlik göstermez dedi.
knk vodafone 20 kullanıyorum dedim ya türksat kullanamam ailem almaz arkadaş şey dedi hepsi tt altyapı kullanıyor diye şimdi ben vodafone fibere geçeezmiyimTurksat kablonet de 100mbps internete 85 TL veriyorum? Sen hangi paketi kullanıyorsun.
bende onu sordum ztnTürksat fiberin altyapısını vodafone kullanabiliyor mu? Ayrıca neden turksat fiber kullanmıyorsun da vodafone fibere geçiyorsun