Neler Yeni

Altyapıma TTNET Harici Sağlayıcı Bağlatılır Mı ?

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Arkadaşlar öncelikle selam,şuanda ttnet kullanıyorum hiç memnum değilim.Babam sadece internet verenin ttnet olduğunu başka bağlatabilsek direk geçeceğini söyledi cayma bedeli sıkıntı değilmiş.Bende ona geçen izlediğim videoda türknet ttnet altyapılı heryere bağlatıyor demişti video sahibi bende babama öyle dedim bir şey demedi.Altyapı sorgulamam aşağıda buraya türknet bağlatılır mı?
asdasggas.PNG

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
türknette bağlatır, netspeedde, millenicomda. Comnette bağlıyor heralde.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar öncelikle selam,şuanda ttnet kullanıyorum hiç memnum değilim.Babam sadece internet verenin ttnet olduğunu başka bağlatabilsek direk geçeceğini söyledi cayma bedeli sıkıntı değilmiş.Bende ona geçen izlediğim videoda türknet ttnet altyapılı heryere bağlatıyor demişti video sahibi bende babama öyle dedim bir şey demedi.Altyapı sorgulamam aşağıda buraya türknet bağlatılır mı?
Alıntıyı görüntüle
Genel olarak hepsi TT altyapısı kullanıyor zaten. Sadece yapman gereken port kapmamaları için Türk telekomu kapatmadan direk diğer sağlayıcılara geçişini yapmak.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
türknette bağlatır, netspeedde, millenicomda. Comnette bağlıyor heralde.
İşte babama söylediğimde desteklemiyor diyor bende türknet temsilcisiyle bir konuşalım dedim bir şey demedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Genel olarak hepsi TT altyapısı kullanıyor zaten. Sadece yapman gereken port kapmamaları için Türk telekomu kapatmadan direk diğer sağlayıcılara geçişini yapmak.
Bu klasik bildiğiniz gibi uğraştırıcı bir sağlayıcı ben bunlara kapatmadan direk işte mesela türknete geçmek istiyorum desem ne yaparlar ?

Kızagan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
Sen direkt olarak Turknet ile görüşüp geçiş yapmak istediğini söyle. Onlar senin için her belgeyi halledip geçişini yapıyor. Sen sadece kurye ile gelen belgeleri imzalıyorsun ve kimliğini arkalı önlü yolluyorsun hepsi bu.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Sen direkt olarak Turknet ile görüşüp geçiş yapmak istediğini söyle. Onlar senin için her belgeyi halledip geçişini yapıyor. Sen sadece kurye ile gelen belgeleri imzalıyorsun ve kimliğini arkalı önlü yolluyorsun hepsi bu.
Tamam babama söyleyeyim o konuşur.Tivibu kutusu cart curt var eski modem falan onlarla ilgili sorun çıkar mı ?

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
Tamam babama söyleyeyim o konuşur.Tivibu kutusu cart curt var eski modem falan onlarla ilgili sorun çıkar mı ?
Turknette nasil bilmiyorum ama bende TT kullaniyordum tt den NetSpeede gectim tivibu iptal etmeye gerek kalmadi. Ayrica turknet yerine netspeed oneririm.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Turknette nasil bilmiyorum ama bende TT kullaniyordum tt den NetSpeede gectim tivibu iptal etmeye gerek kalmadi. Ayrica turknet yerine netspeed oneririm.
En sorunsuz,müşteri hizmetleri sağlam türknet diye biliyorum.

TV kutusu kullanmazsınız artık, eski modemi de ben olsam değiştiririm ama modeline bağlı
Hocam bu modemden var.

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
Yanlis biliyorsunuz demekki hocam. Musteri hizmetleri daha kotu olan bir iss suanlik gelmedi daha. Turknetin musteri destek kadrosu komple degismesi gerek.

Çağrı Yılmaz

80+ Silver

Hocam bu modemden var.
Klasik Türk Telekom modemi. Çekim gücü sıkıntılari var, 2.4 GHz destekliyor sadece. Yani kablo ile bağlanacaksan pcde sorun çıkartmaz, telefon ile de aynı odadaysa sıkıntı çıkarmaz. Tam bir internet olsun yeter diyen aile babası modemi bu.

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
Yanlis biliyorsunuz demekki hocam. Musteri hizmetleri daha kotu olan bir iss suanlik gelmedi daha. Turknetin musteri destek kadrosu komple degismesi gerek.
Ayrica sikayetvar.com uzerinde turknetin 1.9 puani var.

Top Bottom