Ayrica 12 ayligina her faturanizda 5'er tl indirim kazanmak isterseniz basvuru atarken LRS7H5 kodunu kullanabilirsiniz.Tamam ben akşam bi babamla görüşeyim direk netspeedle konuşuruz.
Ayrica 12 ayligina her faturanizda 5'er tl indirim kazanmak isterseniz basvuru atarken LRS7H5 kodunu kullanabilirsiniz.Tamam ben akşam bi babamla görüşeyim direk netspeedle konuşuruz.
Eğer sorgulayınca çıkıyorsa bağlanıyordur tabi kiArkadaşlar öncelikle selam,şuanda ttnet kullanıyorum hiç memnum değilim.Babam sadece internet verenin ttnet olduğunu başka bağlatabilsek direk geçeceğini söyledi cayma bedeli sıkıntı değilmiş.Bende ona geçen izlediğim videoda türknet ttnet altyapılı heryere bağlatıyor demişti video sahibi bende babama öyle dedim bir şey demedi.Altyapı sorgulamam aşağıda buraya türknet bağlatılır mı?
Alıntıyı görüntüle
TürkNette de varTurknette müşteri hizmetleri yok diye biliyorum.Destek talebi oluşturuyorsun o şekilde fakat netspeed arayıp ulaşabileceğin müşteri hizmetleri mevcut.
TürkNette de kuruluyorTurknette arayinca halletmiyorlar talep aciyorsun talep acildiktan bir sure sonra seni ariyorlar sistemin kotu olmasinin bir nedenide bu. NetSpeedde musteri hizmetlerini arayip hemen iletisim kurabiliyorsun. Ayrica bilgili kisilerden olusuyor kadrosu.
Bunun için bölgesel konuşmak gerek. Ben turknet bağlattığımdan beri herhangi bir sıkıntı yaşamadım. TT varken müşteri hizmetlerini aramadığım gün yoktu. Bir kere internet hızında düşme yaşadım 1 saat içinde çözdüler. TT olsa bağlantınızda problem görmüyorum diyerek kesip atıyordu.Yanlis biliyorsunuz demekki hocam. Musteri hizmetleri daha kotu olan bir iss suanlik gelmedi daha. Turknetin musteri destek kadrosu komple degismesi gerek.
Modem araýuzune girip dsl istatistikleriNerden atabilirim ?
Snr yok snr gorunmesi lazim
Orda yazmasi gerekiyor ama na yaziyorOna nerden bakıcam ?
Benim o mesajda bahsettigim sey internet hizmetleri degil. Musteri hizmetlerinin bilgisizligi.Bunun için bölgesel konuşmak gerek. Ben turknet bağlattığımdan beri herhangi bir sıkıntı yaşamadım. TT varken müşteri hizmetlerini aramadığım gün yoktu. Bir kere internet hızında düşme yaşadım 1 saat içinde çözdüler. TT olsa bağlantınızda problem görmüyorum diyerek kesip atıyordu.