Neler Yeni

Altyapıma TTNET Harici Sağlayıcı Bağlatılır Mı ?

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
Tamam ben akşam bi babamla görüşeyim direk netspeedle konuşuruz.
Ayrica 12 ayligina her faturanizda 5'er tl indirim kazanmak isterseniz basvuru atarken LRS7H5 kodunu kullanabilirsiniz. 🙂

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
Furkan Demirtaş
Arkadaşlar öncelikle selam,şuanda ttnet kullanıyorum hiç memnum değilim.Babam sadece internet verenin ttnet olduğunu başka bağlatabilsek direk geçeceğini söyledi cayma bedeli sıkıntı değilmiş.Bende ona geçen izlediğim videoda türknet ttnet altyapılı heryere bağlatıyor demişti video sahibi bende babama öyle dedim bir şey demedi.Altyapı sorgulamam aşağıda buraya türknet bağlatılır mı?
Alıntıyı görüntüle
Eğer sorgulayınca çıkıyorsa bağlanıyordur tabi ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Turknette müşteri hizmetleri yok diye biliyorum.Destek talebi oluşturuyorsun o şekilde fakat netspeed arayıp ulaşabileceğin müşteri hizmetleri mevcut.
TürkNette de var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Turknette arayinca halletmiyorlar talep aciyorsun talep acildiktan bir sure sonra seni ariyorlar sistemin kotu olmasinin bir nedenide bu. NetSpeedde musteri hizmetlerini arayip hemen iletisim kurabiliyorsun. Ayrica bilgili kisilerden olusuyor kadrosu.
TürkNette de kuruluyor

FRAX

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
kanka hat değerlerini atarsan daha iyi olur belki 100 mbps alamayabilirsin stabil olarak

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Kızagan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
Yanlis biliyorsunuz demekki hocam. Musteri hizmetleri daha kotu olan bir iss suanlik gelmedi daha. Turknetin musteri destek kadrosu komple degismesi gerek.
Bunun için bölgesel konuşmak gerek. Ben turknet bağlattığımdan beri herhangi bir sıkıntı yaşamadım. TT varken müşteri hizmetlerini aramadığım gün yoktu. Bir kere internet hızında düşme yaşadım 1 saat içinde çözdüler. TT olsa bağlantınızda problem görmüyorum diyerek kesip atıyordu.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Modem araýuzune girip dsl istatistikleri
192.168.1.1 yazip giriyorsun
asdas.PNG

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
Bunun için bölgesel konuşmak gerek. Ben turknet bağlattığımdan beri herhangi bir sıkıntı yaşamadım. TT varken müşteri hizmetlerini aramadığım gün yoktu. Bir kere internet hızında düşme yaşadım 1 saat içinde çözdüler. TT olsa bağlantınızda problem görmüyorum diyerek kesip atıyordu.
Benim o mesajda bahsettigim sey internet hizmetleri degil. Musteri hizmetlerinin bilgisizligi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,996
Üyeler
164,760
Son üye
Alizerr01
Top Bottom