Altyapıma TTNET Harici Sağlayıcı Bağlatılır Mı ?

Tamam ben akşam bi babamla görüşeyim direk netspeedle konuşuruz.
Ayrica 12 ayligina her faturanizda 5'er tl indirim kazanmak isterseniz basvuru atarken LRS7H5 kodunu kullanabilirsiniz. 🙂

Arkadaşlar öncelikle selam,şuanda ttnet kullanıyorum hiç memnum değilim.Babam sadece internet verenin ttnet olduğunu başka bağlatabilsek direk geçeceğini söyledi cayma bedeli sıkıntı değilmiş.Bende ona geçen izlediğim videoda türknet ttnet altyapılı heryere bağlatıyor demişti video sahibi bende babama öyle dedim bir şey demedi.Altyapı sorgulamam aşağıda buraya türknet bağlatılır mı?
Alıntıyı görüntüle
Eğer sorgulayınca çıkıyorsa bağlanıyordur tabi ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Turknette müşteri hizmetleri yok diye biliyorum.Destek talebi oluşturuyorsun o şekilde fakat netspeed arayıp ulaşabileceğin müşteri hizmetleri mevcut.
TürkNette de var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Turknette arayinca halletmiyorlar talep aciyorsun talep acildiktan bir sure sonra seni ariyorlar sistemin kotu olmasinin bir nedenide bu. NetSpeedde musteri hizmetlerini arayip hemen iletisim kurabiliyorsun. Ayrica bilgili kisilerden olusuyor kadrosu.
TürkNette de kuruluyor

kanka hat değerlerini atarsan daha iyi olur belki 100 mbps alamayabilirsin stabil olarak

Yanlis biliyorsunuz demekki hocam. Musteri hizmetleri daha kotu olan bir iss suanlik gelmedi daha. Turknetin musteri destek kadrosu komple degismesi gerek.
Bunun için bölgesel konuşmak gerek. Ben turknet bağlattığımdan beri herhangi bir sıkıntı yaşamadım. TT varken müşteri hizmetlerini aramadığım gün yoktu. Bir kere internet hızında düşme yaşadım 1 saat içinde çözdüler. TT olsa bağlantınızda problem görmüyorum diyerek kesip atıyordu.

Modem araýuzune girip dsl istatistikleri
192.168.1.1 yazip giriyorsun
asdas.PNG

Bunun için bölgesel konuşmak gerek. Ben turknet bağlattığımdan beri herhangi bir sıkıntı yaşamadım. TT varken müşteri hizmetlerini aramadığım gün yoktu. Bir kere internet hızında düşme yaşadım 1 saat içinde çözdüler. TT olsa bağlantınızda problem görmüyorum diyerek kesip atıyordu.
Benim o mesajda bahsettigim sey internet hizmetleri degil. Musteri hizmetlerinin bilgisizligi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,975
Üyeler
185,201
Son üye
Batuhanzaman
Geri