Neler Yeni

Yardım Altyapısı farklı olan başka firmaya geçişte kurulum ücreti oluyor mu ?

xPsycho

80+
Gibirnetten kablonete geçtik. İkisinin de ftth altyapısı var binada. Kablonet kendi altyapısını kullandığı için yeni modem getirdiler kurulum felan yaptılar. Türk Telekom modemi de boşa çıktı. Gıbırnet aboneliğini sanırım kendimiz iptal ediyoruz ben kablonet hallediyor zannediyordum. Şimdi kablonetin taahhüdü bitince tekrar TT altyapısı kullanan bir firmaya başvurursak kurulum ücreti alınır mı , yoksa geçiş yapıyormuş gibi herhangi bir ücret yansımaz mı? TT'nin modemle pon cihazı boşa çıktı çünkü o da iade edilecek sanırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Yuzarsef
Hayır kurulum ücreti alınmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Yuzarsef
Yani mesela türk telekoma tekrar başvurduk diyelim. Sadece tekrardan modem ile pon cihazı verilir ve kurulum ücreti alınmaz doğru mudur?
Evet kurulum iss tarafından yapılmak zorunda altyapı var ise ve ücretsiz oluyor.

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Telekom altyapıdan hizmet verenler arasında geçiş ücretsiz. Siz Türksat'ın kendi fiber altyapısından hizmet aldığınız için, Tt altyapıdan hizmet verenlere geçiş yapamazsınız. Yeni abonelik; kur+ak. ödemeniz gerekli. Gıbırnet'i iptal edip, rüteri göndermeniz gerekli.

xPsycho

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telekom altyapıdan hizmet verenler arasında geçiş ücretsiz. Siz Türksat'ın kendi fiber altyapısından hizmet aldığınız için, Tt altyapıdan hizmet verenlere geçiş yapamazsınız. Yeni abonelik; kur+ak. ödemeniz gerekli. Gıbırnet'i iptal edip, rüteri göndermeniz gerekli.
Evet hocam öyle yaptık mecbur kablonetten devam edeceğiz artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,287
Üyeler
163,635
Son üye