Altyapısız internet çözümleri?

c0rbius

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
198
İstanbul Sancaktepe’de yeni yapılan evimizde internet altyapısı bulunmamakta. En az 6 ay da gelmeyecekmiş. Kablonet airfiber gibi çözümlere baktım ama hiçbirini önermedikkerini gördüm. Superbox desen aşırı pahalı. Önerisi olan varsa yazsın. Kötünün arasından iyiyi de seçebiliriz. Maksat internetsiz kalmayalım.

Bizde altyapı yok çanak tarzı kullanıyoruz altyapı gelene kadar idare eder sizi 20 Mbps hıza kadar ulaşabilirsiniz

benim arkadaş gibirnet almıştı memnundu, yeni binada altyapı yok diye çanak tarzı bir şey gelip kurmuşlardı

Evet var ben de kullanıyorum.

Hızları nasıl ping vs baglantı kopma ve iSS nedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkes yazmış çanak internet ISS'i yazan yok :D

Son düzenleme:
Hızları nasıl ping vs baglantı kopma ve iSS nedir.

Herkes yazmış çanak internet ISS'i yazan yok :D
Hocam issler genellikle yerel oluyor bundan dolayı farklı illere bir iss yazmamızın bir anlamı yok.

Wifi ile aldığım hız.
Screenshot_20230712-164307_Speedtest.jpg

Hocam issler genellikle yerel oluyor bundan dolayı farklı illere bir iss yazmamızın bir anlamı yok.

Wifi ile aldığım hız.
Screenshot_20230712-164307_Speedtest.jpg
İlla istiyorsanız benim ilçemde hiperonline altyapısından interneti alıp bize sunuyorlar

Son düzenleme:

Wifi ile aldığım hız.
Alıntıyı görüntüle

İlla istiyorsanız benim ilçemde hiperonline altyapısından interneti alıp bize sunuyorlar
Ping fazlaymış oyunlarda nasıl olur acaba.

İstanbul Sancaktepe’de yeni yapılan evimizde internet altyapısı bulunmamakta. En az 6 ay da gelmeyecekmiş. Kablonet airfiber gibi çözümlere baktım ama hiçbirini önermedikkerini gördüm. Superbox desen aşırı pahalı. Önerisi olan varsa yazsın. Kötünün arasından iyiyi de seçebiliriz. Maksat internetsiz kalmayalım.
Türk Telekom Magnet al. Eve altyapı geldiği anda ev internetine döndürme imkanın olan bir hizmet en azından.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,223
Üyeler
175,005
Son üye
fet2
Geri