silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Altyapısız uçuk fiyatlara çıkmadan sınırsız ve olabildiği kadar hızlı nasıl internet alınır?
Maalesef çoğu uçuk fiyat, superbox var ama ondan da memnun olan çok görmedimAltyapısız uçuk fiyatlara çıkmadan sınırsız ve olabildiği kadar hızlı nasıl internet alınır?
Superbox altyapımız yok. Gerçi olsa da ayda 600TL çok fazla beMaalesef çoğu uçuk fiyat, superbox var ama ondan da memnun olan çok görmedim
Bütçe ne kadar uydudan internet alabilirsiniz.Altyapısız uçuk fiyatlara çıkmadan sınırsız ve olabildiği kadar hızlı nasıl internet alınır?
Hepsi uçuk fiyat aslında, türknet veya turkcelli arayıp altyapı çalışmaları ile ilgili bilgi almanız daha mantıklı olur. Zira sürekli altyapı yaparak türktelekom tekelinden kurtulmaya çalışıyorlarSuperbox altyapımız yok. Gerçi olsa da ayda 600TL çok fazla be
Hiç güzel değiller, uçak sık geçen yerlerde de gram verim alınmazBütçe ne kadar uydudan internet alabilirsiniz.
Türk telekomun 500 metre uzakta ADSL altyapısı var. Belki çekerler şansımı deneyeceğim ama zor gibi. Diğer firmaların altyapısı en az 5 KM uzakta. Uğraşmazlar.Hepsi uçuk fiyat aslında, türknet veya turkcelli arayıp altyapı çalışmaları ile ilgili bilgi almanız daha mantıklı olur. Zira sürekli altyapı yaparak türktelekom tekelinden kurtulmaya çalışıyorlar
1 kişi istedi diye altyapı çekmezler.Hepsi uçuk fiyat aslında, türknet veya turkcelli arayıp altyapı çalışmaları ile ilgili bilgi almanız daha mantıklı olur. Zira sürekli altyapı yaparak türktelekom tekelinden kurtulmaya çalışıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adsl ise hiç uğraşma, türknetten bilgi al. Bu arada 5 km bir şey değil bizim buraya 8km den çektilerTürk telekomun 500 metre uzakta ADSL altyapısı var. Belki çekerler şansımı deneyeceğim ama zor gibi. Diğer firmaların altyapısı en az 5 KM uzakta. Uğraşmazlar.
İste demedim, altyapı çalışmaları ile ilgili bilgi al dedim1 kişi istedi diye altyapı çekmezler.
Superbox diye bir zımbırtı var akrabamda vardı dağa yaylaya götürsen yine çekiyor ama turkcell olması lazım mobil verinin modemlisi gibi.Altyapısız uçuk fiyatlara çıkmadan sınırsız ve olabildiği kadar hızlı nasıl internet alınır?
Superbox altyapısı yok bizde üstte de demiştimSuperbox diye bir zımbırtı var akrabamda vardı dağa yaylaya götürsen yine çekiyor ama turkcell olması lazım mobil verinin modemlisi gibi.
200 lira gibi bir ücret ödüyormuş.
fişe takıyon çalışıyor.
OkumamışımSuperbox altyapısı yok bizde üstte de demiştim