Neler Yeni

Alüminyum soğutucusu olan ekran kartına sıvı metal uygulanır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Sarah
Arkadaşlar, macun yenilemesi den sonra kartım 71 dereceden 75' çıktı. Takıntılı biri olduğumdan baktıkça sinirim bozuluyor. Kartımda Alüminyum soğutucu var, sizce sıvı metal sıkıntı çıkarır mı sogutucuya?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Macunu yanlış uyguladın yada dandik bir macun kullandın, Sıvı metal uygulamayın ekran kartı tasarımı buna uygun değil.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Arkadaşlar, macun yenilemesi den sonra kartım 71 dereceden 75' çıktı. Takıntılı biri olduğumdan baktıkça sinirim bozuluyor. Kartımda Alüminyum soğutucu var, sizce sıvı metal sıkıntı çıkarır mı sogutucuya?
Hocam macunu büyük ihtimalle yanlış sürmüşsünüz. Bu durumda sıvı metal işine sakın girmeyin. Kaliteli bir termal macun alıp, internetten videoları izleyip düzgünce uygulayın.

NightWish2434

80+ Silver
Macun markası ne

NightWish2434

80+ Silver
Arkadaşlar, uzun süre ekran temizliği yaptım. Yanlış sürmediğime eminim. Mx4 kullandım. Fakat, kurumuş bir parça termal pedi attım (VRAM ) değildi. Pedin kuruması gpu ısısını yükseltir mi sizce.
Termal pedi çıkardın mi anlamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Sarah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gainward-Ghost-OC-3060Ti-thermal-pads.jpeg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Termal pedi çıkardın mi anlamadım
7 numaralı pedi söktüm, doğrusu kırıldı:)

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,451
İsim
Hamza Ziya Üstün
Vidaları iyice sıkılaştırmamış olabilirsiniz. Oyunlarınızı fps ve sıcaklık değerlerini gösteren bir program kullanmadan oynamanızı öneririm. Sistem durumuna bakmaktan oyundan zevk alamazsınız.

Aykut D.

80+ Gold
aliminyumla tepkimeye giriyor sıvı metal kullanmayın

Top Bottom