Alüminyum soğutucusu olan ekran kartına sıvı metal uygulanır mı?

Reaksiyon skoru
112
Arkadaşlar, macun yenilemesi den sonra kartım 71 dereceden 75' çıktı. Takıntılı biri olduğumdan baktıkça sinirim bozuluyor. Kartımda Alüminyum soğutucu var, sizce sıvı metal sıkıntı çıkarır mı sogutucuya?

Macunu yanlış uyguladın yada dandik bir macun kullandın, Sıvı metal uygulamayın ekran kartı tasarımı buna uygun değil.

Arkadaşlar, macun yenilemesi den sonra kartım 71 dereceden 75' çıktı. Takıntılı biri olduğumdan baktıkça sinirim bozuluyor. Kartımda Alüminyum soğutucu var, sizce sıvı metal sıkıntı çıkarır mı sogutucuya?
Hocam macunu büyük ihtimalle yanlış sürmüşsünüz. Bu durumda sıvı metal işine sakın girmeyin. Kaliteli bir termal macun alıp, internetten videoları izleyip düzgünce uygulayın.

Macun markası ne

Arkadaşlar, uzun süre ekran temizliği yaptım. Yanlış sürmediğime eminim. Mx4 kullandım. Fakat, kurumuş bir parça termal pedi attım (VRAM ) değildi. Pedin kuruması gpu ısısını yükseltir mi sizce.
Termal pedi çıkardın mi anlamadım

Gainward-Ghost-OC-3060Ti-thermal-pads.jpeg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Termal pedi çıkardın mi anlamadım
7 numaralı pedi söktüm, doğrusu kırıldı:)

Vidaları iyice sıkılaştırmamış olabilirsiniz. Oyunlarınızı fps ve sıcaklık değerlerini gösteren bir program kullanmadan oynamanızı öneririm. Sistem durumuna bakmaktan oyundan zevk alamazsınız.

aliminyumla tepkimeye giriyor sıvı metal kullanmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,382
Üyeler
184,780
Son üye
brndrkgngr
Geri