Always On Display Amoled Yanığı yapar mı?

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,632
Aod özelliği her zaman işime yarıyor ve hoşuma gidiyor. Ama amoled ekranlarda bir piksel çok uzun sure sabit yanarsa amoled yanığına sebep oluyor. Samsung yeni telefonlarında bunu önlemek için ekstra bir şeyler yapmış mıdır? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

AOD düşük parlaklıkta olduğundan AOD kaynaklı ekran yanığı hiç görmedim.

Aod özelliği her zaman işime yarıyor ve hoşuma gidiyor. Ama amoled ekranlarda bir piksel çok uzun sure sabit yanarsa amoled yanığına sebep oluyor. Samsung yeni telefonlarında bunu önlemek için ekstra bir şeyler yapmış mıdır? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
hiç bi şey olmaz hocam

Aşırı düşük parlaklıkta olduğu için yapmaz. Ama şahsen ayni benim gibi paranoyaksınız açmayın.

Uzunca bir süre o ekranda kalırsa evet yapar, bizzat şahit oldum.
Heleki özel programlarla parlaklığı yüksek AOD'ler kullanılırsa daha riskli.
Fakat normal bir şekilde kullanımda Samsung cihazlarda kolay kolay bir sorun yaratmaz, çoook düşük ihtimal.

AOD düşük parlaklıkta olduğundan AOD kaynaklı ekran yanığı hiç görmedim.

hiç bi şey olmaz hocam

Aşırı düşük parlaklıkta olduğu için yapmaz. Ama şahsen ayni benim gibi paranoyaksınız açmayın.

Uzunca bir süre o ekranda kalırsa evet yapar, bizzat şahit oldum.
Heleki özel programlarla parlaklığı yüksek AOD'ler kullanılırsa daha riskli.
Fakat normal bir şekilde kullanımda Samsung cihazlarda kolay kolay bir sorun yaratmaz, çoook düşük ihtimal.

Yardımlarınız için teşekkürler.

Geri