Am 5 Anakart önerisi

Reaksiyon skoru
8
Merhabalar b650 anakart seçimi konusunda sıkıntı yaşıyorum bütçem 5,6 max 7 önerebileceğiniz anakart varmıdır?

Son düzenleme:
Asus msi gigabayte düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asus yada msi almayı düşünüyorum

Asus msi gigabayte düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asus yada msi almayı düşünüyorum
Yanlış link atmışım zaten iyi ki düşünmemişsiniz. Bu çok yeterli olur.

Yanlış link atmışım zaten iyi ki düşünmemişsiniz. Bu çok yeterli olur.
K sını almayı çok düşünüyorum ama msinin b650 wifili modelleri dikkatimi çekti o.c yapacağım da büyük ihtimalle sizce alınır mı? o modeller yoksa b650m k mı alayım?

K sını almayı çok düşünüyorum ama msinin b650 wifili modelleri dikkatimi çekti o.c yapacağım da büyük ihtimalle sizce alınır mı? o modeller yoksa b650m k mı alayım?
K'da olur hocam. Bütçeyi daha fazla zorlamanıza gerek yok bence kısıtlı imkanınız varsa. Ama zorlarım derseniz arkadaşın attığı ATX Gigabyte Eagle AX'da gayet iyi bir anakart.

K'da olur hocam. Bütçeyi daha fazla zorlamanıza gerek yok bence kısıtlı imkanınız varsa. Ama zorlarım derseniz arkadaşın attığı ATX Gigabyte Eagle AX'da gayet iyi bir anakart.
daha yüksek işlemcileri rahatlıkla çalıştırır değilmi? Fiyat farkına değerse alacağım

daha yüksek işlemcileri rahatlıkla çalıştırır değilmi? Fiyat farkına değerse alacağım
Vrm sayısından, özelliklerden bakarsak çalıştırır ama sıcak bir anakart, biraz çıkabilirsiniz bunları öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,076
Üyeler
183,945
Son üye
OKAN OĞUZ
Geri