Yılmaz Işık
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
Merhabalar b650 anakart seçimi konusunda sıkıntı yaşıyorum bütçem 5,6 max 7 önerebileceğiniz anakart varmıdır?
İşlemci ne olcakMerhabalar b650 anakart seçimi konusunda sıkıntı yaşıyorum bütçem 5,6 max 7 önerebileceğiniz anakart varmıdır?
7500f ama yükseltebilirim 2 3 sene içerisindeİşlemci ne olcak
Asus msi gigabayte düşünüyorum![]()
Biostar B650M X3D PRO+ 6000mhz(OC) M.2 AM5 mATX Anakart
Biostar B650M X3D PRO+ 6000mhz(OC) M.2 AM5 mATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Asus yada msi almayı düşünüyorum![]()
COLORFUL BATTLE-AX B760M-G Beyaz WIFI DDR5 7600MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Yanlış link atmışım zaten iyi ki düşünmemişsiniz. Bu çok yeterli olur.Asus msi gigabayte düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Asus yada msi almayı düşünüyorum
K sını almayı çok düşünüyorum ama msinin b650 wifili modelleri dikkatimi çekti o.c yapacağım da büyük ihtimalle sizce alınır mı? o modeller yoksa b650m k mı alayım?Yanlış link atmışım zaten iyi ki düşünmemişsiniz. Bu çok yeterli olur.
![]()
Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 5.550,72 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-b650-eagle-ax-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,625844114.htmlMerhabalar b650 anakart seçimi konusunda sıkıntı yaşıyorum bütçem 5,6 max 7 önerebileceğiniz anakart varmıdır?
K'da olur hocam. Bütçeyi daha fazla zorlamanıza gerek yok bence kısıtlı imkanınız varsa. Ama zorlarım derseniz arkadaşın attığı ATX Gigabyte Eagle AX'da gayet iyi bir anakart.K sını almayı çok düşünüyorum ama msinin b650 wifili modelleri dikkatimi çekti o.c yapacağım da büyük ihtimalle sizce alınır mı? o modeller yoksa b650m k mı alayım?
Merhabalar b650 anakart seçimi konusunda sıkıntı yaşıyorum bütçem 5,6 max 7 önerebileceğiniz anakart varmıdır?
K'da olur hocam. Bütçeyi daha fazla zorlamanıza gerek yok bence kısıtlı imkanınız varsa. Ama zorlarım derseniz arkadaşın attığı ATX Gigabyte Eagle AX'da gayet iyi bir anakart.
daha yüksek işlemcileri rahatlıkla çalıştırır değilmi? Fiyat farkına değerse alacağımhttps://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-b650-eagle-ax-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,625844114.html
Biraz fazla ısınıyor ama bütçesine göre iyi anakart.
Vrm sayısından, özelliklerden bakarsak çalıştırır ama sıcak bir anakart, biraz çıkabilirsiniz bunları öneririm.daha yüksek işlemcileri rahatlıkla çalıştırır değilmi? Fiyat farkına değerse alacağım