Bünyamina
80+ Platinum
Sıkıntısı yok.Yukarıda arkadaş sıkıntılı demiş. Bugün elime geçti, ne gibi sorunu var anakartın. İade mi etsem?
Sıkıntısı yok.Yukarıda arkadaş sıkıntılı demiş. Bugün elime geçti, ne gibi sorunu var anakartın. İade mi etsem?
2 3 kişidede aynı sorun ekran kartı soketinde güç alma verme sorunu olabilir 90w sınırı vardı iade ettim bu gün 20 gün kontrol süresi varYukarıda arkadaş sıkıntılı demiş. Bugün elime geçti, ne gibi sorunu var anakartın. İade mi etsem?
vdh serisi zaten sıkıntılıymışSıkıntısı yok.
Böyle bir şeyi nereden uydurdun bir yaz bakalım.2 3 kişidede aynı sorun ekran kartı soketinde güç alma verme sorunu olabilir 90w sınırı vardı iade ettim bu gün 20 gün kontrol süresi var
Mesaj otomatik birleştirildi:
vdh serisi zaten sıkıntılıymış
video var anakart açılırken vga uyarısı veriyor ama ekran kartı görüntü veriyor aynandaBöyle bir şeyi nerden uydurdun bir yaz bakalım.
trifact ile konuştum anakartı almadan önce b450 vdhler sorunluydu b550yi bilmem dedi aynı srounlar devam gibi istersen yollayayım o videolarıBöyle bir şeyi nerden uydurdun bir yaz bakalım.
Senin anakart bozuk gelmiş ya da sen bozmuş olabilirsin. Bu tarz durumlar her üründe gerçekleşebilir. Geneline konuşman saçma.video var anakart açılırken vga uyarısı veriyor ama ekran kartı görüntü veriyor aynanda
vdh serisi zaten sorunluymuş şikayetler var 2-3 kişide gördüm zaten benzer sorun masaüstünde kasıyordu pc o kadar ben değil dokunmak eldivenle montajladımSenin anakart bozuk geLmiş ya da sen bozmuş olabilirsin. Bu tarz durumlar her üründe gerçekleşebilir. Geneline konuşman saçma.
ucuz olsun istiyosan A520 orta seviye istiyosan b450 üst seviye am4 istiyosan b550Merhaba bende gigabytenin b450mh mATX anakarti bulunmakta. Anakarti upgrade etmek istiyorum, işlemcim r5 5600, ekran kartım Asus dual rx6600. Ram slotu 4 olsa süper olur. Fiyat konusunda ise ne kadar uygun olursa o kadar iyi 3 bin civarı
Öyle bir sıkıntı olsa 10 binlerce kişi kullanıyor ses çıkardı. 2-3 kişiyle bu durum açıklanamaz. Her anakartı kullanan kişilerden illaki bazılarında bazı sorunlar çıkabiliyor.vdh serisi zaten sorunluymuş şikayetler var 2-3 kişide gördüm zaten benzer sorun masaüstünde kasıyordu pc o kadar ben değil dokunmak eldivenle montajladım
Rev 1.5 ve üst sürümler alınmaz 1.4 ile 1.5 arasında baya kısılan özellik farkı var (DS3H için)sürüm türü b550m ds3h olan mağazada rev kaç diye sor ona göre al rev 1.5 tmam alınabilir ama 1.0 asla
Asus prime da am4 de kötü beRev 1.5 ve üst sürümler alınmaz 1.4 ile 1.5 arasında baya kısılan özellik farkı var (DS3H için)
DS3H haricinde Prime B550M-K alınabilir, B550M-VDH Alınabilir.
Fiyatına göre okey bir anakart Ds3h yada vdh haricinde başka ürün kalmıyor zaten.Asus prime da am4 de kötü be