Neler Yeni

Yardım am4 anakart önerisi lazım. anakart bozuldu

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli
Arkadaşlar benim pc her seferinde donuyordu ramlerden kaynaklı zannediyordum ama pc çalışırken ram'e dokunduğumda pc resetlendi yani ram slotu bozulmuş. Sizce yeni anakart mı almam lazım yoksa tamir mi ettirmem lazım? Anakart b550m s2h özellikleri aynı veya daha iyi bi anakart olsa daha iyi olur ve bütçem yok şuan en iyi fiyat performans hangisi ise onu önerebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Erhan Akçay
Uygun fiyata tamir oluyorsa tamir de düşünülebilir tabi düzgün bir yer yapmalı. Fakat bütçe oluşturulup yeni anakart alınacaksa şu modelde olabilir çift m2 slotu var. Tabi bütçede belirtilmemiş bu msi seçenek olabilir diye düşündüm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,010
İsim
Murat Orhan
Arkadaşlar benim pc her seferinde donuyordu ramlerden kaynaklı zannediyordum ama pc çalışırken ram'e dokunduğumda pc resetlendi yani ram slotu bozulmuş. Sizce yeni anakart mı almam lazım yoksa tamir mi ettirmem lazım? Anakart b550m s2h özellikleri aynı veya daha iyi bi anakart olsa daha iyi olur ve bütçem yok şuan en iyi fiyat performans hangisi ise onu önerebilirsiniz.
https://www.teknobiyotik.com/asrock...-0-usb3-2-matx-anakart.html?ref=akakce&v=1.94 En FP bu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
kutay
bu ekran kartını ben de kullanıyorum gayet güzel bir kart

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Fatih kuş
ASRock b550 HDV ben kullanıyorum R5 5600 Rx 6700 sistemde SSD ram slotu falan güzel tam fp ürün ama bütçene göre daha farklı şeylerde bakabilirsin .

Kastornit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Ozan
Asrock alacaksan akşamları vatanda %10 indirimle 2580'e düşüyor. Eğer elden almak istiyorsan o şekilde al, mağazadan teslim alırsın.

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Hamza Ziya Üstün
Asrock b550. Belki slota tam oturmamıştır parçaları ve kabloları söküp takmayı denediniz mi

Top Bottom