Neler Yeni

AM4 DDR4'ten AM5 DDR5 Upgrade Yapıyorum Sizce Nasıl?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Valla zaten sağlam bir anakart var elimde, ufak ince ayarlarla çok zorlamadan CL değerlerini düşürebilirim, belki birazda frekansa boost yapabilirim, marka bilinirliği açısından Corsair daha cazip geliyor.
O ayarlar ile fazla oynamayın zaten ddr5 sistemler de ram sorunları var uyuşmazlık oluyor 2/3 FPS için ram in ömründen yemeyin boş fantazi peşine girip parçaları zorlamayın

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,731
İsim
Orkun
Gördüğüm kadarıyla kimse yazmamış ama 4060 verip 3080 koymazdım sisteme. Tamam görünürde 3080 güçlü ama dlss 3 desteğini düşünmek gerekiyor bence
Bir tarafta da FSR 3.0 var DLSS daha iyi çalışıyor Nvidia ekran kartlarıyla ancak FSR da kötü iş yapmıyor bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

O ayarlar ile fazla oynamayın zaten ddr5 sistemler de ram sorunları var uyuşmazlık oluyor 2/3 FPS için ram in ömründen yemeyin boş fantazi peşine girip parçaları zorlamayın
Ya mümkün olduğunu söyledim sadece, elleme niyetim yok zaten ramler gayet performanslı çalışıyor.
Bu arada RTX 3080 almak yerine 7700XT ye ne diyorsun?
Garantili 15K ya şunu buldum. 3080 den daha iyi olur diye düşünüyorum.
Performans farklarına baktım çoğu oyunda 5-10 FPS fark ediyor.

Top Bottom