Aga 3 tane fanli soğutucu var üstünde ama termal macun sürmedim acaba ondanmiÇok nadir görülen bir problem işlemcide bu , genellikle yanlış fan bağlantısı yada yetersiz soğutucudan ısı yüksek olup kapanma meydana geliyor
termal macun yoksa, diş macunu sür şaka yapmıyom onu da ekleyim az sür haaAga 3 tane fanli soğutucu var üstünde ama termal macun sürmedim acaba ondanmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama görüntü yok ya anakart arızalı yada islemci diğer parçaların sorunsuz olduğundan eminim
Aga sistemde hiç görüntü yok uzay sistem test ediyorum görüntü yok ya anakart la işlemci şüpheli diğer parçalar sorunsuz calisiyor sence hangisi sikintiliEğer çok ısınmışsa görüntüyü keser bilgisayar korumaya alır eğer çok çok ısınmışsa kendini kapatır bilgisayar
Fan tam oturmuşmu macunu nasıl sürdün
Garanti varsa iletişime geçAga sistemde hiç görüntü yok uzay sistem test ediyorum görüntü yok ya anakart la işlemci şüpheli diğer parçalar sorunsuz calisiyor sence hangisi sikintili
Yok aga garanti 2 ya 2.el aldimHiç çalıştımı sistem
Normalde işlemciler de arıza az çıkar ama dediğin durum işlemciden kaynaklı pek bilinmesede işlemciden kaynaklı görüntü de gelmeyebilir
Garanti varsa iletişime geç
Yani işlemci arızalı ise görüntü yok hatası olurHiç çalıştımı sistem
Normalde işlemciler de arıza az çıkar ama dediğin durum işlemciden kaynaklı pek bilinmesede işlemciden kaynaklı görüntü de gelmeyebilir
Garanti varsa iletişime geç
Oda var aldığın yerler görüş işlemciyi geri alsın paranı versinYok aga garanti 2 ya 2.el aldim
Yani işlemci arızalı ise görüntü yok hatası olur
düzgün sürülmüşmü pekiAnladım termal macunu değeri 1.93 k mış biraz düşük gibi