Tamam o zaman o kendini bilmezler diye hitap ettiğiniz kişilere bunları yazmanız daha doğru olacaktır.Sizin üzerinden kendini bilmezlere laf ediyorum zaten.
İkisi Ayni Cok Yakinlar Ondan Dedim Ama Ben Hala X570 Diyorum Ama B550 De Alinabilir O Da Cok İyiAmaan isterse çok daha iyi söylensin. İşin havasında mısın performansında mı .
Kendini bilmezle yapılan hiç bir tartışma kazanılmaz , onlar göreceğini okuyacağını okuyor zaten. Muhatap olmaya gerek yok o kişilerle. Size bir lafım yok yani , kusura bakmayın.Tamam o zaman o kendini bilmezler diye hitap ettiğiniz kişilere bunları yazmanız daha doğru olacaktır.
Ya şimdi 1900TL deniyor B550 E için, aralarında 200TL'den fazla olursa X570 F alınmamalı bence.İkisi Ayni Cok Yakinlar Ondan Dedim Ama Ben Hala X570 Diyorum Ama B550 De Alinabilir O Da Cok İyi
@jexper67Ya şimdi 1900TL deniyor B550 E için, aralarında 200TL'den fazla olursa X570 F alınmamalı bence.
O zaman en mantıklısı inidirme girince 1.900 + mouse hediyesi olan B550'yi almak. Ya da hangisi indirime girerse cuma günüYa şimdi 1900TL deniyor B550 E için, aralarında 200TL'den fazla olursa X570 F alınmamalı bence.
Gaming Gecesi.B550 e yi en ucuz 2350 ye bulabildim
Aynen öyle, şimdiden hayırli olsun.O zaman en mantıklısı inidirme girince 1.900 + mouse hediyesi olan B550'yi almak. Ya da hangisi indirime girerse cuma günü
Dün gece 1.929 tl + mouse hediyesi vardı yanında.B550 e yi en ucuz 2350 ye bulabildim
Teşekkürler.Gaming Gecesi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen öyle, şimdiden hayırli olsun.
Mantıklı onu hesaba katmadim ama kesin degil dusecegi 2 side cok iyi anakartlar ho alacak arkadaşaGaming Gecesi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen öyle, şimdiden hayırli olsun.
Mantıklı seçim ho tekrardanAlacağım zaman hangisi indirime girerse onu alacağım