Neler Yeni

am4 ü yükseltmek mi am5 e geçip daha uygun bir işlemci almak mı ?

Sacre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ali can altanlar
elimde b550 anakart ve ryzen 5 3600 işlemci var ekran kartınıda(rx6500xt) bu senenin sonuna doğru değiştirmeyi planlıyorum ancak işlemci aşırı güçsüz kalmaya başlıyor ve bu sebeplede işlemciyi de değiştirmeyi düşünüyorum
am4 anakartla r9 5900x almak mı daha mantıklı yoksa am5 ana karta geçip daha geleceğe yatırım yapmak mı daha mantıklı ?

_Keremkal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Kerem Demirtaş
Geleceğe yatırım gerçekten daha iyi olur dostum ama ekran kartı konusunda şüpheliyim biraz

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
Tayfun Balım
Hocam ddr4 sistemi güncellemek sıfırdan ddr5 toplamaktan pahalıya gelir.
Bence sisteminizi satıp yeni bir sistem toplamaya çalışın.

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Talat
elimde b550 anakart ve ryzen 5 3600 işlemci var ekran kartınıda(rx6500xt) bu senenin sonuna doğru değiştirmeyi planlıyorum ancak işlemci aşırı güçsüz kalmaya başlıyor ve bu sebeplede işlemciyi de değiştirmeyi düşünüyorum
am4 anakartla r9 5900x almak mı daha mantıklı yoksa am5 ana karta geçip daha geleceğe yatırım yapmak mı daha mantıklı ?
o sekilde cok pahalı oluyor imkanın var ise sistemi komple sat üstüne 3-5 koy yenı bir sistem al bende ben satmaya ugrasmadım pişmanım ekran kartı işlemci sıvı sogutmaya 24k apra verdim..

Sacre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ali can altanlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o sekilde cok pahalı oluyor imkanın var ise sistemi komple sat üstüne 3-5 koy yenı bir sistem al bende ben satmaya ugrasmadım pişmanım ekran kartı işlemci sıvı sogutmaya 24k apra verdim..
daha mantıklı geldi değerinde nerede ne kadara satabilirim ?

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,870
İsim
Selim
Anakart ram işlemcinizi satarsan am5 e daha ucuza geçersin ve geçmek en mantıklısı

Top Bottom