Aykut D.
80+ Gold
Cozunurluk sebebi olabilir ama onemsenecek bir durum değil sendeki konfirigasyonda .1080 malesef benim . Buda bir sebepse onuda araştırmalıyım teşekkürler hocam .
Cozunurluk sebebi olabilir ama onemsenecek bir durum değil sendeki konfirigasyonda .1080 malesef benim . Buda bir sebepse onuda araştırmalıyım teşekkürler hocam .
işlemciyi değiştireceğine 2k ya da 4k bir monitör al aksın,1080 malesef benim . Buda bir sebepse onuda araştırmalıyım teşekkürler hocam .
Hocam bilmediğim için tereddütteyim nasıl bir ekran almalıyım şuan kullandığım 165 hz 1080. Bana siz ekran önere bilirmisinizişlemciyi değiştireceğine 2k ya da 4k bir monitör al aksın,
Sen bangi oyunda sorun yasıyorsun donanımın neler?Hocam bilmediğim için tereddütteyim nasıl bir ekran almalıyım şuan kullandığım 165 hz 1080. Bana siz ekran önere bilirmisiniz
Ben valorant oynuyorum hocamSen bangi oyunda sorun yasıyorsun donanımın neler?
Yani güncel donanımlar alıp unlost fps arttırma gibi şeyler yapmışta olabilirsin ya da daha fazla fps için ayarları kıstıysan bundanda darboğaz olabilir
Ben i7 8700 ile 3060ti kullanıyorum özellikle cs2'de doku filtrelemeyi ve kalitesini arttırınca fps daha yükseldi.
doku filtreleme doku keskinleştirme ayarını en yükseğe çek x18 ve mmsa x4 ya da x8 şeklindeBen valorant oynuyorum hocam
Sistem parçalarımda bu şekilde
B550 m-k
R7 5700x
Rtx 4070
32 gb ram
2 t ssd var
240 mm sıvı soğutma
750 w psu
Monitörde 1080 p 165 hz
Ayrıca evet ayarlarıda kısıyorum gps artsın diyeBen valorant oynuyorum hocam
Sistem parçalarımda bu şekilde
B550 m-k
R7 5700x
Rtx 4070
32 gb ram
2 t ssd var
240 mm sıvı soğutma
750 w psu
Monitörde 1080 p 165 hz
Ozaman sizin dediğiniz gibi özgür bırakacağım komple birde bu şekilde deniyeyimdoku filtreleme doku keskinleştirme ayarını en yükseğe çek x18 ve mmsa x4 ya da x8 şeklinde
dostum ekran kartına yük bindirirsen daha stabil fps'ler alırsın, artış olmaz belki ama işlemciye yük bindiren efektler oluştuğunda fps düşmez.Ayrıca evet ayarlarıda kısıyorum gps artsın diye
Tamam hocam çok teşekkürler bilgilendirmelerini deneyeceğim .dostum ekran kartına yük bindirirsen daha stabil fps'ler alırsın, artış olmaz belki ama işlemciye yük bindiren efektler oluştuğunda fps düşmez.