7800x3d var hocam. Bütceyi biraz daha esnetebilirim.İşlemci ne kullanacaksın?
Güzel önerileriniz varsa bekliyorum. Baktım ama pekte anlamıyorum anakart tarafından.
MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.319,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
3 m2 girişli. Bir tanesi gen5 ssd destekleyen bir model arıyorum acaba bu fiyatlarda var mı? Yoksa bütçeyi biraz daha esnetebilirim. Wi fi benim için önemli değil. Her şekilde ethernet ile bağlayacağım.indirimde Asus Tuf B650M Plus Kovalayabilirsiniz hocam 5 5.5k gibi gelir size yeterli gelicektir
3 m2 girişli. Bir tanesi gen5 ssd destekleyen bir model arıyorum acaba bu fiyatlarda var mı? Yoksa bütçeyi biraz daha esnetebilirim. Wi fi benim için önemli değil. Her şekilde ethernet ile bağlayacağım.
Teşekkürler hocam.Asrock B650 Pro RS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock B650 Pro RS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asrock B650 Pro RS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 8.529,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sağolun hocam. Bütçeyi arttırabilirsem aklımda olacak.eğer çıkabilirsen çok güzel anakart :
eğer okadar çıkmazsan:
Asus Tuf Gaming B650-E WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 8000 MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
arkadaşın isteklerine uymuyor.Asus Tuf Gaming B650M-PLUS AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming B650M-PLUS AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming B650M-PLUS AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 7.257,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ASUS TUF serisini çok severim siz de bir ihtimal verin bence.
Hocam ATX bir anakart önceliğim o yüzden eğer ATX bir öneriniz var ise onu da gonderirseniz sevinirim.Asus Tuf Gaming B650M-PLUS AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming B650M-PLUS AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming B650M-PLUS AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 7.257,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam bu özelliklerde bir öneriniz varsa eğer gönderebilirsiniz. Bir de ATX olursa güzel olur.3 m2 girişli. Bir tanesi gen5 ssd destekleyen bir model arıyorum acaba bu fiyatlarda var mı? Yoksa bütçeyi biraz daha esnetebilirim. Wi fi benim için önemli değil. Her şekilde ethernet ile bağlayacağım.
Asus Tuf Gaming B650M-PLUS AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe