bütçe nedir?Elimde 7600x işlemci var, güzel gözüken F/P kart önerisi yaparsanız sevinirim
https://www.epey.com/anakart/asus-prime-b650-plus.html gen5 ssd destekli5-6 civarı , 2. Elde olur.
Magi alıyorum ben de.
Arada 800 lira fark var , o kadar çıkmak istemiyorum sanırımBu daha iyi. Onu almak yerine bunu alın.Gigabyte B650 Gaming X AX Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B650 Gaming X AX Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! Gigabyte B650 Gaming X AX Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
AM5 istiyorum hocam AM4 değilMsı b550 tomahawk bakabilirsin
6k bütçe var dediğiniz için bunu dedim. Yoksa bunu almanızı tavsiye ederim işinizi fazlasıyla görür. 7600x'e rahat rahat yeter. f/p olarak en iyisi diyebilirim. Kalan parayla da diğer parçaları yükseltirsiniz.Arada 800 lira fark var , o kadar çıkmak istemiyorum sanırım
Pardon hocamArada 800 lira fark var , o kadar çıkmak istemiyorum sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
AM5 istiyorum hocam AM4 değil
Aslında ben de ihtimalen bunu düşünüyorum ama sorun şu, bunun görüntüsü çok hoşuma gitmedi bi.6k bütçe var dediğiniz için bunu dedim. Yoksa bunu almanızı tavsiye ederim işinizi fazlasıyla görür. 7600x'e rahat rahat yeter. f/p olarak en iyisi diyebilirim. Kalan parayla da diğer parçaları yükseltirsiniz.
Gigabyte B650M DS3H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B650M DS3H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B650M DS3H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 6.003,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bence sırf görüntü için 1300 tl daha vermeye gerek yok.Aslında ben de ihtimalen bunu düşünüyorum ama sorun şu, bunun görüntüsü çok hoşuma gitmedi bi.
Bence sırf görüntü için 1300 tl daha vermeye gerek yok.Aslında ben de ihtimalen bunu düşünüyorum ama sorun şu, bunun görüntüsü çok hoşuma gitmedi bi.
Bence de ya haklısınız. Teknomarket yerine +70 lira ile amazonu tercih edeceğim sanırım.Bence sırf görüntü için 1300 TL daha vermeye gerek yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence sırf görüntü için 1300 TL daha vermeye gerek yok.