asko56
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,521
sarı siteye yaz 12 nin altında 5800x3d yok 8000 ya piyasayı bilmiyor yada dolandırıcıÖyle mi diyorsun
sarı siteye yaz 12 nin altında 5800x3d yok 8000 ya piyasayı bilmiyor yada dolandırıcıÖyle mi diyorsun
8e bulduysan (net anlamadım cpu+nakit mi) macera arama kanımca sistemin iyi , bir an öncede 2k gec8000 tl ye buldum adama teklif vericem 4-5 desem alınır mı sağlam mıdır nasıl test ettirebilirim yakınımda değil işlemci
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5600x rtx 3080 2k darboğaz yapar mı yapmaz mı bilmiyorum
8000 e buldum ne teklif edeyim seri
Adam teklif bekliyor benden sabahtan beri
Letgodan denk geldisarı siteye yaz 12 nin altında 5800x3d yok 8000 ya piyasayı bilmiyor yada dolandırıcı
sarı siteye yaz 12 nin altında 5800x3d yok 8000 ya piyasayı bilmiyor yada dolandırıcı
Sadece nakit fiyatı8e bulduysan (net anlamadım cpu+nakit mi) macera arama kanımca sistemin iyi , bir an öncede 2k gec
5 teklif et dolandırıcı ise kabul eder satıcı ise etmez en fazla 5 in yanar ama belkide piyango olur anladınLetgodan denk geldi
Mantıklı hocam teşekkür ederim5 teklif et dolandırıcı ise kabul eder satıcı ise etmez en fazla 5 in yanar ama belkide piyango olur anladın
Üstat kabul etti video istedim attı düşündürücü5 teklif et dolandırıcı ise kabul eder satıcı ise etmez en fazla 5 in yanar ama belkide piyango olur anladın
hadi hayırlı olsun 5000 i yakacanmı görecezMantıklı hocam teşekkür ederim
Üstat kabul etti video istedim attı düşündürücü