Sizde ne sistem var hocamişlemciyi doğru oturttuktan sonrası kolay zaten
5600-6600Sizde ne sistem var hocam
macun sürmene gerek kalmaz çoğu durumda aldığın soğutucunun üstünde çıkar çıkmıyorsa evet anakarta taktıktan sonra sürüceksinRehber tarzı bir şey var mı işlemcinin macununu anakarta taktıktan sonra sürmeliyim değil mi
Yakışır hocammmm5600-6600
Hocam bir konuya değinmek istiyorum Vatandan pc aldım ettim etmedim dedim rampage soğutucu koymayalım bana dedi 7000 serisini bile kullanabilirsin dedi garantiden neredeyse hiç geri gelmedi zaten bi sorununolursa bire bir değişimi yapılıyormuş aldığım model bumacun sürmene gerek kalmaz çoğu durumda aldığın soğutucunun üstünde çıkar çıkmıyorsa evet anakarta taktıktan sonra sürüceksin
hiç bilgim yok rampage gibi markalara çok no name yaklaşıyorum almasaydınız keşkeYakışır hocammmm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bir konuya değinmek istiyorum Vatandan pc aldım ettim etmedim dedim rampage soğutucu koymayalım bana dedi 7000 serisini bile kullanabilirsin dedi garantiden neredeyse hiç geri gelmedi zaten bi sorununolursa bire bir değişimi yapılıyormuş aldığım model bu
Sizce bi sorun çıkarır mı işlemcim r5 7500F
İş görür mü ?https://www.vatanbilgisayar.com/ram...-2x120mm-argb-fanli-sivi-sogutma-sistemi.html
Napsaydık yav hiç uğraşasım gelmedi soğutucu al tak falan direk eve götüreyim prize tak start ver yapayım dedim.hiç bilgim yok rampage gibi markalara çok no name yaklaşıyorum almasaydınız keşke
bilmediğimden soruyorum demonte şekilde gelme ihtimali var mı? ya da sistem elinize geçti ve direkt kullanıyor musunuzNapsaydık yav hiç uğraşasım gelmedi soğutucu al tak falan direk eve götüreyim prize tak start ver yapayım dedim.
Pazar günü teslim alıp eve götürüp prize takıp kullanmaya başlayacağım tüm kurulumunu onlar yapacak windowsu biosu driveru herşeyi dahilbilmediğimden soruyorum demonte şekilde gelme ihtimali var mı? ya da sistem elinize geçti ve direkt kullanıyor musunuz
Hmm,Hayırlı olsun sorun çıkarmasın da sonraPazar günü teslim alıp eve götürüp prize takıp kullanmaya başlayacağım tüm kurulumunu onlar yapacak windowsu biosu driveru herşeyi dahil