Neler Yeni

Yardım AM5 İşlemci ve hava soğutucu montajlarken neye dikkat etmeliyim

fruko.gzz

80+ Silver
Arkadaşlar bazı yerlerde AM5 anakart montajında kısa devre olduğu söyleniyor işlemci, hava soğutucu takarken neye dikkat etmeliyim, macunu nasıl sürmeliyim yardım eden herkese şimdiden teşekkürler.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,195
İsim
Emre siyah
işlemciyi doğru oturttuktan sonrası kolay zaten

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,195
İsim
Emre siyah
Rehber tarzı bir şey var mı işlemcinin macununu anakarta taktıktan sonra sürmeliyim değil mi
macun sürmene gerek kalmaz çoğu durumda aldığın soğutucunun üstünde çıkar çıkmıyorsa evet anakarta taktıktan sonra sürüceksin

Ps4cü35

80+ Bronze
Yakışır hocammmm
Mesaj otomatik birleştirildi:

macun sürmene gerek kalmaz çoğu durumda aldığın soğutucunun üstünde çıkar çıkmıyorsa evet anakarta taktıktan sonra sürüceksin
Hocam bir konuya değinmek istiyorum Vatandan pc aldım ettim etmedim dedim rampage soğutucu koymayalım bana dedi 7000 serisini bile kullanabilirsin dedi garantiden neredeyse hiç geri gelmedi zaten bi sorununolursa bire bir değişimi yapılıyormuş aldığım model bu
Sizce bi sorun çıkarır mı işlemcim r5 7500F
İş görür mü ?https://www.vatanbilgisayar.com/ram...-2x120mm-argb-fanli-sivi-sogutma-sistemi.html

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,195
İsim
Emre siyah
Yakışır hocammmm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bir konuya değinmek istiyorum Vatandan pc aldım ettim etmedim dedim rampage soğutucu koymayalım bana dedi 7000 serisini bile kullanabilirsin dedi garantiden neredeyse hiç geri gelmedi zaten bi sorununolursa bire bir değişimi yapılıyormuş aldığım model bu
Sizce bi sorun çıkarır mı işlemcim r5 7500F
İş görür mü ?https://www.vatanbilgisayar.com/ram...-2x120mm-argb-fanli-sivi-sogutma-sistemi.html
hiç bilgim yok rampage gibi markalara çok no name yaklaşıyorum almasaydınız keşke

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,195
İsim
Emre siyah
Napsaydık yav hiç uğraşasım gelmedi soğutucu al tak falan direk eve götüreyim prize tak start ver yapayım dedim.
bilmediğimden soruyorum demonte şekilde gelme ihtimali var mı? ya da sistem elinize geçti ve direkt kullanıyor musunuz

Ps4cü35

80+ Bronze
bilmediğimden soruyorum demonte şekilde gelme ihtimali var mı? ya da sistem elinize geçti ve direkt kullanıyor musunuz
Pazar günü teslim alıp eve götürüp prize takıp kullanmaya başlayacağım tüm kurulumunu onlar yapacak windowsu biosu driveru herşeyi dahil

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,195
İsim
Emre siyah
Pazar günü teslim alıp eve götürüp prize takıp kullanmaya başlayacağım tüm kurulumunu onlar yapacak windowsu biosu driveru herşeyi dahil
Hmm,Hayırlı olsun sorun çıkarmasın da sonra

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,384
Üyeler
163,488
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom