jombo
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,971
güzel o zaman fiyat.72 bin faiz + her şey dahil
güzel o zaman fiyat.72 bin faiz + her şey dahil
70-72 gibi bi tutar çıkıyo faiz + her şey dahil75-78k olamaz hocam o fiyatlara 9070xt li sistemler toplanır eğer komple her şey dahilse 70k falan iyidir tabi.
Kaç yıl götürür sizcegüzel o zaman fiyat.
ben en az 7-8 yıl götüreceğini bilerek aldım hocam ben birde yüksek oyunlar oynayacağım sizin oynayacaklarınız o kadar yüksek değil 10 yıl götürür.70-72 gibi bi tutar çıkıyo faiz + her şey dahil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaç yıl götürür sizce
Fhd mi qhd mi alayımben en az 7-8 yıl götüreceğini bilerek aldım hocam ben birde yüksek oyunlar oynayacağım sizin oynayacaklarınız o kadar yüksek değil 10 yıl götürür.
ikisinde de çok iyi çalışıyor rekabetçi oyunlar oynayacaksınız 240hz fhd işinizi görür.Fhd mi qhd mi alayım
Onerdiginiz bir bi monitör varmı linkiikisinde de çok iyi çalışıyor rekabetçi oyunlar oynayacaksınız 240hz fhd işinizi görür.
@Jill Valentine bakarmısın hocam bi 1080p monitörler hakkında pek bilgim yok.Onerdiginiz bir bi monitör varmı linki
@Jill Valentine bakarmısın hocam bi 1080p monitörler hakkında pek bilgim yok.
@Jill Valentine bakarmısın hocam bi 1080p monitörler hakkında pek bilgim yok.
Bu 180 hzikisinde de çok iyi çalışıyor rekabetçi oyunlar oynayacaksınız 240hz fhd işinizi görür.
@jombo bu 180 hz@Jill Valentine bakarmısın hocam bi 1080p monitörler hakkında pek bilgim yok.
https://www.vatanbilgisayar.com/asu...ull-hd-va-freesync-curved-gaming-monitor.html aynı modelin 240hz var bakabilirsin hemen hemen aynı sanırım.@jombo bu 180 hz
Heee sağolhttps://www.vatanbilgisayar.com/asu...ull-hd-va-freesync-curved-gaming-monitor.html aynı modelin 240hz var bakabilirsin hemen hemen aynı sanırım.
sisteminiz dehşet-ül vahşett bir şey olduDeğiştirecegim şeyleri yazıyom anakart MSI MAG B650 Tomahawk WiFi işlemci 9700x soğutucu phantom sprit 850 w corsair 850e RM veya rajintek cratos 850 w
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Psu olarak hangisi karar veremedim