Yasin Çelik
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Nasıl yani hocam? Gerçek mi şimdi bu.(indirme buglandı)
Nasıl yani hocam? Gerçek mi şimdi bu.(indirme buglandı)
ben deadpool oynarken yapmıştım olmuştu bütün silahları açmıştımFacebook'ta marketland oynarken yapmıştım ben iş görüyordu.
Bu nasıl yapıyor bunu
Ben niye 300kbps'lerde sürünüyorum o zaman ya. Ben de deneyeyim.Ben IDM ile o hıza rahatça ulaşabiliyorum. Alt yapı çok eski olmadığı sürece, internet sağlayıcınıza da bağlı olarak ulaşılabilir bir hız.
dene bence şuan mutluyum.Ben niye 300kbps'lerde sürünüyorum o zaman ya. Ben de deneyeyim.
birde bazen 0b oluyor ama aniden 1000kb olup 500kblere geliyor ondan sonra 600-700Ben niye 300kbps'lerde sürünüyorum o zaman ya. Ben de deneyeyim.
300Kbps çok yüksek hocam hangi internet sağlayıcısı o görünce bi şok oldum benimki de düşük değil aslında 50Kbps'cik.Ben niye 300kbps'lerde sürünüyorum o zaman ya. Ben de deneyeyim.
E tamam o zaman bir olayı yokki bunun öyle oluyorsa. Sabit 1000kbps almadığın sürece bir ilerleme kaydetmişsin sayılmaz. Benim hız da geliyor zaten o civarlara.birde bazen 0b oluyor ama aniden 1000kb olup 500kblere geliyor ondan sonra 600-700
ama 700de çakılı şuan bir ara 1000kb oldu 2-3 dkE tamam o zaman bir olayı yokki bunun öyle oluyorsa. Sabit 1000kbps almadığın sürece bir ilerleme kaydetmişsin sayılmaz. Benim hız da geliyor zaten o civarlara.
benim internet ttnetSizin net hızınız kaç arkadaşlar 1000kb nedir çok yüksek rakamlarmış gibi bahsediyonuz yada benim kaçırdığım bi olay var
ttnet pişmanlıktır.ben pişmanım.Sizin net hızınız kaç arkadaşlar 1000kb nedir çok yüksek rakamlarmış gibi bahsediyonuz yada benim kaçırdığım bi olay var