Aman Allah'ım !!!

Ben IDM ile o hıza rahatça ulaşabiliyorum. Alt yapı çok eski olmadığı sürece, internet sağlayıcınıza da bağlı olarak ulaşılabilir bir hız.

Ben IDM ile o hıza rahatça ulaşabiliyorum. Alt yapı çok eski olmadığı sürece, internet sağlayıcınıza da bağlı olarak ulaşılabilir bir hız.
Ben niye 300kbps'lerde sürünüyorum o zaman ya. Ben de deneyeyim.

Ben niye 300kbps'lerde sürünüyorum o zaman ya. Ben de deneyeyim.
300Kbps çok yüksek hocam hangi internet sağlayıcısı o görünce bi şok oldum benimki de düşük değil aslında 50Kbps'cik.

birde bazen 0b oluyor ama aniden 1000kb olup 500kblere geliyor ondan sonra 600-700
E tamam o zaman bir olayı yokki bunun öyle oluyorsa. Sabit 1000kbps almadığın sürece bir ilerleme kaydetmişsin sayılmaz. Benim hız da geliyor zaten o civarlara.

Abartılacak bir konu yok. İnternetinizdeki dalgalanmalar sonucunda oluşabilecek gayet doğal bir durum.

Sizin net hızınız kaç arkadaşlar 1000kb nedir çok yüksek rakamlarmış gibi bahsediyonuz yada benim kaçırdığım bi olay var :)

Sizin net hızınız kaç arkadaşlar 1000kb nedir çok yüksek rakamlarmış gibi bahsediyonuz yada benim kaçırdığım bi olay var :)
benim internet ttnet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ttnet pişmanlıktır.ben pişmanım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,485
Üyeler
187,517
Son üye
Volkarizma
Geri