Kardeşim benimki de ttnet 16 mb internet alıyorum indirme hızımda 1600 kb bu bana az geliyor millette ne internetler varbenim internet ttnet
teşekkürler.düzelttimYararlı fakat başlığı " Aman Allah'ım" yapabilirmisiniz?
benim ilçede altyapı yok amaKardeşim benimki de ttnet 16 mb internet alıyorum indirme hızımda 1600 kb bu bana az geliyor millette ne internetler var
Altyapı olmasa da en az 8 mb internet veriyorlardır herhalde altyapı dediğimiz şey fiber hızlar için geçerli hocam. Senin aldığın net hızın büyük ihtimal 8 mb indirme hızında 800 kb olması lazım ara sıra 1000 lere çıkar 600 lere düşer bu gayet normal yani benim kide 16 mb olmasına rağmen bazen 1800 kb leri gördüğüm oluyor. Eğer sen bu zamana kadar hep düşük alıyodun da anca bu hızlara çıktıysa anca düzelmiş demektir imkansız bişey olmamış yani olması gereken olmuşteşekkürler.düzelttim
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim ilçede altyapı yok ama
Benim orjinal 1.200 kbs bunu yapsam 3 mbs olurmuBir taktik uyguladım indirme hızlandı.Beninki sınırsız internet.1075 kb
Alıntıyı görüntüle
Ayniyiz reisKardeşim benimki de ttnet 16 mb internet alıyorum indirme hızımda 1600 kb bu bana az geliyor millette ne internetler var