Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Amazon 12 Adet Cips 185 TL

BabaVoss7

80+ Silver
Alaturka gidersi bitmiş üzdü

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Yusuf Eyili
haha allahımın obezi gym e gelde biraz kilo ver
Mesaj otomatik birleştirildi:

helal olsun ya demek istediğim bu canın çeker gidersin alırsın 1 2 tane yersin bi cipsten 12 tane insanda bıkkınlık getirir
Gün içerisinde aşırı aktif olduğum için fit bir yapım var hocam. GYM'e giden insanların tek vasfı gym'e gidebilmek galiba.
Aşağlarcasına eleştirmiyor, cips obeziteye yol açan bir atıştırmalık ve sivilceyi çok arttırıyor.
Kendisinin üslubunun bu şekilde olmadığını biliyorsunuz hocam. Cipsin obeziteye yol açtığı arkadaş tarafından bilinen bir sır değil.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
haha allahımın obezi gym e gelde biraz kilo ver
Mesaj otomatik birleştirildi:

helal olsun ya demek istediğim bu canın çeker gidersin alırsın 1 2 tane yersin bi cipsten 12 tane insanda bıkkınlık getirir
kaslar buyumus beyin kuculmus bir gunde 12 cipsi bitirecegini kim soylemis 2-3 ayda bitirirsin bunlari

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
Aldım , tesekkur ederim. Gym muhabbeti dönmüste , keyfini yaşayamadığın bir şeye şalca olma alıp üstüne spor yapip saga sola camp'a giderken cips ile bir kac icecigimi alip tekrar spor yapabiliyorsun . Fikrin kıt ise gelişim sadece geçici. Ha bana da yedigim icin soyliceksen 1.86 boy 93 kilo yag az aktif yapıyorum DOĞAL oda benim kendi keyfim ve gezme yeme zevkimden 😉

JANEH

80+ Bronze
Aldım , tesekkur ederim. Gym muhabbeti dönmüste , keyfini yaşayamadığın bir şeye şalca olma alıp üstüne spor yapip saga sola camp'a giderken cips ile bir kac icecigimi alip tekrar spor yapabiliyorsun . Fikrin kıt ise gelişim sadece geçici. Ha bana da yedigim icin soyliceksen 1.86 boy 93 kilo yag az aktif yapıyorum DOĞAL oda benim kendi keyfim ve gezme yeme zevkimden 😉
benim boyam olabiler 1.50 ama kaldıraram seni 1.50 :D hacı bende 188 88 kiloyum ama çok cips yiyince bacak kalkmıyor biliyormusun tekvandoda özellikle dikkat etmen lazım

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
benim boyam olabiler 1.50 ama kaldıraram seni 1.50 :D hacı bende 188 88 kiloyum ama çok cips yiyince bacak kalkmıyor biliyormusun tekvandoda özellikle dikkat etmen lazım
Alâkası yok doktorlarla biraz fazla ic içe oldugum için kan vs farkli cogu testi aydan aya yaptırırım , cok fazla süre bile almıyor bu sadece psikoloji , ben karpuzu blendr da su haline getirip 1 litre termosla spor yaparken içiyordum farklı görüş acılarımız var . Tekvando geçmişim var ama sıkıldım bıraktım kick boks ve gölge boksu yapiyordum ama sadece suan ağırlık güzel 😅

JANEH

80+ Bronze
Alâkası yok doktorlarla biraz fazla ic içe oldugum için kan vs farkli cogu testi aydan aya yaptırırım , cok fazla süre bile almıyor bu sadece psikoloji , ben karpuzu blendr da su haline getirip 1 litre termosla spor yaparken içiyordum farklı görüş acılarımız var . Tekvando geçmişim var ama sıkıldım bıraktım kick boks ve gölge boksu yapiyordum ama sadece suan ağırlık güzel 😅
tabi canım vallahi sadece fitnes çok daha güzel diğerinde hırsta yapıryorsun 3 ay boyunca boynundan dolayı kalkamayan insanları biliyorum ben dövüş sporlarını çok fazla takıntı yapıp sence savaş cebeci alır mı yoksa diğerimi alır her şey serbet olsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,865
Üyeler
160,896
Son üye
choicemite54899
Top Bottom