Tamaran
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 139
- İsim
- Tolga Kılıç
Savaş cebecinin de aktif olarak yaptığı şeyler var, hayatinda oda farkli spor dallariyla uğraştı ve boks yapiyor bazen , diger eleman yerine daha düzgün maçları aktif birisi olsa tabii ki digeri alir derdim ama bu arkadaş cok başarılı birisi degil emin ol yenilmesi söz konusu yüzdesel olarak örnek khabib bile ilk 10 maçı cok elestiriliyor 29 -0 bir geçmişle bıraktı ilk 10 mactaki adamlardan 1 kere kariyeri boyunca sadece dövüş yapanda var . Sonuç olarak eleman biraz kendini fazla abartiyor professionel bakımından kafes dövüşü sonuçta hız kadar gücün darbeside çok ve bu adam savaş cebecinin boynuna sarilsa altina veya kitlemek zorunda merak edip el ölçüsüne kadar görsel amatörce hesapladim adami kitlemeye çalışsa kitleyemicek ve havaya ucucak sadece yumuruktan ibaret degiltabi canım vallahi sadece fitnes çok daha güzel diğerinde hırsta yapıryorsun 3 ay boyunca boynundan dolayı kalkamayan insanları biliyorum ben dövüş sporlarını çok fazla takıntı yapıp sence savaş cebeci alır mı yoksa diğerimi alır her şey serbet olsa