Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Amazon 12 Adet Cips 185 TL

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
tabi canım vallahi sadece fitnes çok daha güzel diğerinde hırsta yapıryorsun 3 ay boyunca boynundan dolayı kalkamayan insanları biliyorum ben dövüş sporlarını çok fazla takıntı yapıp sence savaş cebeci alır mı yoksa diğerimi alır her şey serbet olsa
Savaş cebecinin de aktif olarak yaptığı şeyler var, hayatinda oda farkli spor dallariyla uğraştı ve boks yapiyor bazen , diger eleman yerine daha düzgün maçları aktif birisi olsa tabii ki digeri alir derdim ama bu arkadaş cok başarılı birisi degil emin ol yenilmesi söz konusu yüzdesel olarak örnek khabib bile ilk 10 maçı cok elestiriliyor 29 -0 bir geçmişle bıraktı ilk 10 mactaki adamlardan 1 kere kariyeri boyunca sadece dövüş yapanda var . Sonuç olarak eleman biraz kendini fazla abartiyor professionel bakımından kafes dövüşü sonuçta hız kadar gücün darbeside çok ve bu adam savaş cebecinin boynuna sarilsa altina veya kitlemek zorunda merak edip el ölçüsüne kadar görsel amatörce hesapladim adami kitlemeye çalışsa kitleyemicek ve havaya ucucak sadece yumuruktan ibaret degil

Spoit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Muhammed
Yemeyin böyle şeyler ya şuna baktıkça kilolar yağlar geliyor aklıma 🥴😤😠

darkapol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Engin Demir
134.90 a aldım ben de şimdi ruffles peynir soğan. Yazan arkadaşlara çok teşekkürler bir oturuşta hepsini yiyecektim şimdi aralıklı yerim. Beyin bedava.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,159
İsim
Diyarhan
134.90 a aldım ben de şimdi ruffles peynir soğan. Yazan arkadaşlara çok teşekkürler bir oturuşta hepsini yiyecektim şimdi aralıklı yerim. Beyin bedava.
Kupon vardı herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:

6 lı halde olsa karışık alıcaktım dükkana firmadan 1 lira daha Ucuza geliyor.

darkapol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Engin Demir

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Teşekkürler aldım bir tane

Nevfel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Turhan Işık
Bildiğin gıda görünümlü zehir. Yemeyin şu kırk tane içinde kimyasal olan çerez vs ürünleri. Cips alıyorsanızda sadece "sade" olanı alın. İçinde patetes yağ ve tuz olsun o kadar.

~KİNG~

80+ Bronze
4 TL kar edicem diye 12 tane aynı cipsden alman gerek ha bide farklılık olsun diye 48 tane alacaksın sonra hiç bir işe yaramayan abur cuburla vucuduna zehir enjekte ediceksin. ayrıca zaten herkes bu indirimi biliyor benim anlamadığım buraya mı atılır bu yiyecek içecek kısmına at
+1

Spoit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Muhammed
Bildiğin gıda görünümlü zehir. Yemeyin şu kırk tane içinde kimyasal olan çerez vs ürünleri. Cips alıyorsanızda sadece "sade" olanı alın. İçinde patetes yağ ve tuz olsun o kadar.
En iyisi hiç yememek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,865
Üyeler
160,896
Son üye
choicemite54899
Top Bottom