Mehmetcan_kok_3449
80+ Bronze
He bazı kişiler e postaya kod gelmedi demişti o yüzden dedim eywKod göndermiyorlar direk hesaba tanımlanıyor
He bazı kişiler e postaya kod gelmedi demişti o yüzden dedim eywKod göndermiyorlar direk hesaba tanımlanıyor
Promosyondan bir hafta sonra yazdığımda müşteri temsilcisi yardımcı olamamıştı. Şimdi mesajını görünce tekrar yazdım promosyana uygun olduğum halde hala gelmedi yardımcı olur musunuz dedim 40 lira hediye çeki tanımladı.Ayın 10’u oldu hâlâ tanımlanmamış. Müşteri hizmetleri ile 2. Kez görüştüm, ilkinde 3 gün daha bekleyin dediler 3 gün önce. Şimdi 2. Kez görüştüm, kupon tanımlamaları ayın 15’ine kadar olacak bekleyin diyorlar. E o tarihe kadar sürekli zam geliyor her şeye zaten Kuponun anlamı kalmıyor. Amazon ilk defa gözümden düştü bu gecikme ile.
musteri hizmetine bak be
bana tanımlanmıştı ancak süre bitmeden iptal olduBende sordum bana tanımlamadılar.
Amazon’un yaptığı şey ile amazon mu gözünden düştü? Cebinden bir şey mi çıktı da konuşuyorsun? Boş yapmak için yazıyorsunuz ya. Amazon’da keşke gözünden düşmeseydik kral diyordu.Ayın 10’u oldu hâlâ tanımlanmamış. Müşteri hizmetleri ile 2. Kez görüştüm, ilkinde 3 gün daha bekleyin dediler 3 gün önce. Şimdi 2. Kez görüştüm, kupon tanımlamaları ayın 15’ine kadar olacak bekleyin diyorlar. E o tarihe kadar sürekli zam geliyor her şeye zaten Kuponun anlamı kalmıyor. Amazon ilk defa gözümden düştü bu gecikme ile.
Evet aynen öyle diyordu. Sen üslup olarak nasıl konuşacağını öğren her şeyden önce ve sen boş yapma bence. Sürekli Alışveriş yaptığım yer + alışverişlerimde öncelik olarak ilk site Amazon olduğu için fikir belirttim. Belirttikleri gün geçtiği için bir sürü kişi kuponu tanımlanmış mı tanımlanmamış mı diye kontrol edip vakit kaybediyor. Nereden bakarsan bak eksi bi olay.Amazon’un yaptığı şey ile amazon mu gözünden düştü? Cebinden bir şey mi çıktı da konuşuyorsun? Boş yapmak için yazıyorsunuz ya. Amazon’da keşke gözünden düşmeseydik kral diyordu.
Yapan da bunları bilerek yapıyor zaten? Ağlayacaksa yapmasın?Evet aynen öyle diyordu. Sen üslup olarak nasıl konuşacağını öğren her şeyden önce ve sen boş yapma bence. Sürekli Alışveriş yaptığım yer + alışverişlerimde öncelik olarak ilk site Amazon olduğu için fikir belirttim. Belirttikleri gün geçtiği için bir sürü kişi kuponu tanımlanmış mı tanımlanmamış mı diye kontrol edip vakit kaybediyor. Nereden bakarsan bak eksi bi olay.