Aynı işlemleri dün akşam yaptım. Kadın kota bitmiştir vb. Diyip ilgilenmedi. Bidaha deneyim bakayımDostlar müşteri hizmeleriyle konuştum, kampanya linki istedi kontrol etti, adım3'ü kopyalayıp attım bir hafta olup olmadığını sordu 28/12/2022'de izin verdim ama gelmediğini belirttim hesabıma 40tl kupon tanımladılar haberiniz olsun belki maile'de kod gelir
ekran görüntüsü vs atabilirim ama burdan iletilemiyor dedim tamam gerek yok sadece amazon satıcılı ürünler olmak üzere 40tl tanımladıAynı işlemleri dün akşam yaptım. Kadın kota bitmiştir vb. Diyip ilgilenmedi. Bidaha deneyim bakayım
Yine 120-40 mi kankaekran görüntüsü vs atabilirim ama burdan iletilemiyor dedim tamam gerek yok sadece amazon satıcılı ürünler olmak üzere 40tl tanımladı
4 farklı temsilci ile konuştum. Yok, bişey yapamıyorlar. En sonuncuda yukarıdaki 40 tl hediye kuponu olayını söyledim. Verebilirmisiniz dedim. Adam işimden olmak istemem dediMalesef bu şekilde bir işlem gercekleştiremiyoruz eğer davet gelirse yararlanabiliyorsunuz
şeklinde cevap verdi mh ilk30kda yoksunuzdur deyip gecistirdi yarın tekrar denerim ,ilk kez bi promosyona uygun cıkmıstım neyse.
Kod göndermiyorlar direk hesaba tanımlanıyorKod verebilecek gönlü güzel iyi bir abimiz ya da kardeşimiz var mı ssd alıcam xkdjdsjkxs