rival 3 328 tl cikAmazon'un Kendi Satması gerek 150 lira üstü 50 lira indirim var.
rival 3 328 TL cik
Tavsiye edermisin 280 lirayirival 3 328 TL cik
HOPİ var reissde zibuzi neRival 3 var hocam. Amazon da 328TL, Zubizu indirimin varsa 228TL, Hopi indirimin varsa 278TL, ikisi de varsa 180 e falan geliyor.
Zubizu uygulama, kampanya yaptıydı 300TL üzerine 100TL indirim. Şu anda bitti. 278TL bence Rival 3 için uygundur. Piyasa da ortalama 330TL üzerinde.HOPİ var reissde zibuzi ne
g300s indirimle 180 lere geliyordu heraldeCik cik bize ....
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tavsiye edermisin 280 lirayi
HOPİ var reissde zibuzi ne
G300S de olabilir bu arada. 6 7 yıldır kullanıyorum 2 3 seneden sonra tıklama konusunda sıkıntı yaşattı. Kasasını söküp düğmelerin denk geldiği tıklama switchine yapıştırıcı damlattım. Ufak bir yükselti elde edince eski haline döndü.g300s indirimle 180 lere geliyordu heralde
Zibuzi şeyi bitmiş mı hocamG300S de olabilir bu arada. 6 7 yıldır kullanıyorum 2 3 seneden sonra tıklama konusunda sıkıntı yaşattı. Kasasını söküp düğmelerin denk geldiği tıklama switchine yapıştırıcı damlattım. Ufak bir yükselti elde edince eski haline döndü.
evet öyle diyorlar bende tam yapacaktım bitti dediler bulamadım da ana sayfadaZibuzi şeyi bitmiş mı hocam
2 kodu aynı anda kullanabiliyor muyuzRival 3 var hocam. Amazon da 328TL, Zubizu indirimin varsa 228TL, Hopi indirimin varsa 278TL, ikisi de varsa 180 e falan geliyor.
Bilmiyorum valla, o şekilde yapanlar varmış onlardan duyduğum şekilde aktardım.2 kodu aynı anda kullanabiliyor muyuz
https://www.amazon.com.tr/dp/B088TQ...imm_RTFX1NDH2N5SMX9AW7CD?_encoding=UTF8&psc=1Bilmiyorum valla, o şekilde yapanlar varmış onlardan duyduğum şekilde aktardım.
Hocam 148 liraya geliyor alınır mı sence ?evet öyle diyorlar bende tam yapacaktım bitti dediler bulamadım da ana sayfada
hiç bilmiyorum bu mouseyi ama uyguna geliyor acaba sensörü nasıl bir kalitededirhttps://www.amazon.com.tr/dp/B088TQ...imm_RTFX1NDH2N5SMX9AW7CD?_encoding=UTF8&psc=1
Hocam 148 liraya geliyor alınır mı? sence?
Hocam 148 liraya geliyor alınır mı sence ?