Amazon AGT Kurye güvenilir mi?

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
6,862
Beyler Amazon TR'den ürün aldım, Kuryenin sayfasında teslim edildi olarak gözüküyor fakat ürün bana ulaşmadı. Kuryeyi de aradım, şuan müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalışıyorum. Amazon'dan böyle bir şey beklemezdim. Sizin bilginiz var mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Amazon'un kendi takip bölümünde hala yola çıkmadı olarak gözüküyor?

Güvenilir. 1 Günde geldi. Özel kurye gibi. Normal kargo şirketlerine 1000 basar. Amazon onla çalışıyorsa şüphe etme zaten.

Sorun çıkartacaklarını sanmıyorum.

Beyler Amazon TR'den ürün aldım, Kuryenin sayfasında teslim edildi olarak gözüküyor fakat ürün bana ulaşmadı. Kuryeyi de aradım, şuan müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalışıyorum. Amazon'dan böyle bir şey beklemezdim. Sizin bilginiz var mı?

sakın hiç önermiyor papara kartımı tam 1.5 2 aya yakın getirdiler müşteri hizmetlerini arıyorum santralde bekletiyorlaar kureynin ayağına gittim aladım özel olarak kartımı

Güvenilir. 1 Günde geldi. Özel kurye gibi. Normal kargo şirketlerine 1000 basar. Amazon onla çalışıyorsa şüphe etme zaten.

Sorun çıkartacaklarını sanmıyorum.
Saçmalık ya, 30 dakikadır telefon başındayım ne müşteri temsilcisi açtı, ne kurye. Kargom teslim edildi gözüküyor...

sakın hiç önermiyor papara kartımı tam 1.5 2 aya yakın getirdiler müşteri hizmetlerini arıyorum santralde bekletiyorlaar kureynin ayağına gittim aladım özel olarak kartımı
Kardeş papara ayrı amazon ayrı amazon özel taşıma için extra para ödüyordur onlara.

kardeş aklın varsa agt kuryeyi seçmezsin papara black kart sipariş etmiştim agustosun 29 unda kuryeye teslim edildi 47 günde getirmediler iptal ettim zaten adana şehrinde yasiyorum

Şuan açtılar telefonumu, kargo teslim saati 23:35 olarak gözüküyormuş. Müşteri temsilcisi ile güldük. Sistemsel bir sorun sanırım. En kısa sürede iletileceğini söylediler.

kardeş aklın varsa agt kuryeyi seçmezsin papara black kart sipariş etmiştim agustosun 29 unda kuryeye teslim edildi 47 günde getirmediler iptal ettim zaten adana şehrinde yasiyorum
Müşteri hizmetlerini aradıktan 5 dakika sonra geldi klavye, şuan klavyeden yazıyorum.

Hangi klavye aldın?
İncelemeyi yaptım bakarsın dostum, XPG K10...

Hangi klavye aldın?

Son düzenleme:
Geri