Neler Yeni

Amazon AGT Kurye güvenilir mi?

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Beyler Amazon TR'den ürün aldım, Kuryenin sayfasında teslim edildi olarak gözüküyor fakat ürün bana ulaşmadı. Kuryeyi de aradım, şuan müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalışıyorum. Amazon'dan böyle bir şey beklemezdim. Sizin bilginiz var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amazon'un kendi takip bölümünde hala yola çıkmadı olarak gözüküyor?

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Güvenilir. 1 Günde geldi. Özel kurye gibi. Normal kargo şirketlerine 1000 basar. Amazon onla çalışıyorsa şüphe etme zaten.

Sorun çıkartacaklarını sanmıyorum.

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
Bir şey olmaz bekle.

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag

Serhat ''FurBauZz''

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Serhat Akdemir
Beyler Amazon TR'den ürün aldım, Kuryenin sayfasında teslim edildi olarak gözüküyor fakat ürün bana ulaşmadı. Kuryeyi de aradım, şuan müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalışıyorum. Amazon'dan böyle bir şey beklemezdim. Sizin bilginiz var mı?

sakın hiç önermiyor papara kartımı tam 1.5 2 aya yakın getirdiler müşteri hizmetlerini arıyorum santralde bekletiyorlaar kureynin ayağına gittim aladım özel olarak kartımı

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güvenilir. 1 Günde geldi. Özel kurye gibi. Normal kargo şirketlerine 1000 basar. Amazon onla çalışıyorsa şüphe etme zaten.

Sorun çıkartacaklarını sanmıyorum.
Saçmalık ya, 30 dakikadır telefon başındayım ne müşteri temsilcisi açtı, ne kurye. Kargom teslim edildi gözüküyor...

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
sakın hiç önermiyor papara kartımı tam 1.5 2 aya yakın getirdiler müşteri hizmetlerini arıyorum santralde bekletiyorlaar kureynin ayağına gittim aladım özel olarak kartımı
Kardeş papara ayrı amazon ayrı amazon özel taşıma için extra para ödüyordur onlara.

emirsgrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Emir
Instagram
emirsgrc
Twitter
iyikivarsinemir

kardeş aklın varsa agt kuryeyi seçmezsin papara black kart sipariş etmiştim agustosun 29 unda kuryeye teslim edildi 47 günde getirmediler iptal ettim zaten adana şehrinde yasiyorum

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan açtılar telefonumu, kargo teslim saati 23:35 olarak gözüküyormuş. Müşteri temsilcisi ile güldük. Sistemsel bir sorun sanırım. En kısa sürede iletileceğini söylediler.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
kardeş aklın varsa agt kuryeyi seçmezsin papara black kart sipariş etmiştim agustosun 29 unda kuryeye teslim edildi 47 günde getirmediler iptal ettim zaten adana şehrinde yasiyorum
Müşteri hizmetlerini aradıktan 5 dakika sonra geldi klavye, şuan klavyeden yazıyorum.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Hangi klavye aldın?
İncelemeyi yaptım bakarsın dostum, XPG K10...

Hangi klavye aldın?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,929
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord