Neler Yeni

Yardım Amazon AGT kurye teslim edilemedi

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Dostlar selam, amazondan prime indirim günlerinde 6-7 tane eşya aldım ve son gün aldıklarım gelmedi, en son bana agt kurye teslim etmeyi denedi ama teslim edilmedi tarzında bir uyarı verdi. Aldığım ürünlerin hepsi prime isaretliydi şimdi benim agt kuryeyi aramam mi gerek yoksa tekrar gelmelerini mi bekliyim anlamadım işin ilginç yanı evde boş değildi

Bünyamina

80+ Platinum
Dostlar selam, amazondan prime indirim günlerinde 6-7 tane eşya aldım ve son gün aldıklarım gelmedi, en son bana agt kurye teslim etmeyi denedi ama teslim edilmedi tarzında bir uyarı verdi. Aldığım ürünlerin hepsi prime isaretliydi şimdi benim agt kuryeyi aramam mi gerek yoksa tekrar gelmelerini mi bekliyim anlamadım işin ilginç yanı evde boş değildi
tekrar gelmelerini bekle getirecekler

ozan41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ozan
Agt kurye çöp. 2 gün önce koliyi balkona atıp gitmişler. Amazondan yaptığım son alışverişti.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Agt kurye çöp. 2 gün önce koliyi balkona atıp gitmişler. Amazondan yaptığım son alışverişti.
Bende ilk defa böyle bişey yaşadım amazondan ***** saçma bir olay

SadeceSeyf

80+ Gold
Arkadaşlar ben bugün aradım şikayet ettim. Dürüm bütün illerde aynı. Almanya'dan kargo geldi 2 hafta da bunlar İstanbul'dan kargoyu getiremedi

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar ben bugün aradım şikayet ettim. Dürüm bütün illerde aynı. Almanya'dan kargo geldi 2 hafta da bunlar İstanbul'dan kargoyu getiremedi
Ne yapicaz şimdi şubesi falan varsa biz alalım böyle saçmalık yok. Bekleyelim mi ne yapalım

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,899
İsim
Emre Zengin
Amazona gir müşteri hizmetlerine bağlan. Oradan probleminizi bildirin. Kargom geldikten sonra 3 gün dağıtıma çıkmadı ben de amazon müşteri temsilcisi ile görüştüm kargom 3 saat sonra geldi.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Kolay Gelsinle gelen kargolarım sorunsuz AGTyle gelen giden her şey sorunlu

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Kolay Gelsin kadar iyi firma yok abi keşke Amazon hepsini Kolay gelsin ile gönderse. Gece verdiğim sipariş ertesi gün geliyor ya resmen 10 saatte falan yani
Kolay Gelsinle gelen kargolarım sorunsuz AGTyle gelen giden her şey sorunlu
amazondan böyle bir şey beklemezdim vallaha ilginç, tekrar dağıtıma çıkarılacak falan diyor bugünde gelmezse müşteri hizmetlerine yazacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Tolga Ulusoy
agt çok kötü , ürünü teslim ettiler hala teslim edilmedi diye mesaj gelip duruyor . getirmelerini bekleme ara sor

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
Agt kuryeyi ara ve aciliyet oluştur aynı şekilde Amazon müşteri temsilcileri den adına aciliyet oluştursun büyük ihtimal kargonuz gelir gelmez ise para iadesi yaparlar. Çok ***** bir kargo firması sözde açılımları AYNI GÜN TESLİM boktan bir kargo firması keşke Amazon hep kolay gelsin ile gönderse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,434
Üyeler
162,687
Son üye
Marzetto
Top Bottom